Zbulesa 16:14 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zbulesa 16:14 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zbulesa 16:14 ALB - Sepse në fakt janë fryma të demonëve që - Bible Verse Picture

Zbulesa 16:14 ALB

Sepse në fakt janë fryma të demonëve që bëjnë mrekulli, që shkojnë te mbretërit e dheut dhe të gjithë botës, që t’i mbledhin për luftën e ditës së madhe të Perëndisë së Plotfuqishëm.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zbulesa 16:14 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zbulesa 16:14 ALB - Sepse në fakt janë fryma të demonëve që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Zbulesa 16:14 ALB - Sepse në fakt janë fryma të demonëve që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Zbulesa 16:14 ALB - Sepse në fakt janë fryma të demonëve që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Zbulesa 16:14 ALB - Sepse në fakt janë fryma të demonëve që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Zbulesa 16:14 ALB - Sepse në fakt janë fryma të demonëve që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Zbulesa 16:14 ALB - Sepse në fakt janë fryma të demonëve që - Bible Verse Picture
View New Tab

Zbulesa 16:14 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zbulesa 16:14 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zbulesa 17:14 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 17:14 (ALB) »
Ata do të luftojnë kundër Qengjit dhe Qengji do t’i mundë, sepse ai është Zot i zotërve dhe Mbret i mbretërve; dhe ata që janë me të janë të thirrur, të zgjedhur dhe besnikë.”

1 Timoteut 4:1 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 4:1 (ALB) »
Dhe Fryma e thotë shkoqur se në kohët e fundit disa do ta mohojnë besimin, duke u vënë veshin frymëve gënjeshtare dhe doktrinave të demonëve,

Jakobit 3:15 ALB Bible Verse Image
Jakobit 3:15 (ALB) »
Kjo nuk është dituri që zbret nga lart, por është tokësore, shtazore, djallëzore.

Zbulesa 20:8 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 20:8 (ALB) »
dhe do të dalë të mashtrojë kombet që janë në të katër anët e dheut, Gogun e Magogun, që t’i mbledhë ata për luftë; numri i tyre do të jetë si rëra e detit.

1 Gjonit 5:19 ALB Bible Verse Image
1 Gjonit 5:19 (ALB) »
Ne dimë se jemi nga Perëndia dhe se gjithë bota dergjet në ligësi.

2 Korintasve 11:13 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 11:13 (ALB) »
Të tillë apostuj të rremë, janë punëtorë hileqarë, që shndërrohen në apostuj të Krishtit.

Zbulesa 19:19 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 19:19 (ALB) »
Dhe pashë bishën, dhe mbretërit e dheut, dhe ushtritë e tyre të mbledhura që të bënin luftë kundër atij që kalëronte kalin dhe kundër ushtrisë së tij.

Zbulesa 12:9 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 12:9 (ALB) »
Kështu dragoi i madh, gjarpëri i lashtë, që është quajtur djall, edhe Satan, që mashtron gjithë dheun, u hodh mbi tokë; me të u hodhën edhe engjëjt e tij.

Zbulesa 16:16 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 16:16 (ALB) »
Dhe i mblodhën në një vend që hebraisht quhet “Armagedon.”

Gjoni 8:44 ALB Bible Verse Image
Gjoni 8:44 (ALB) »
Ju jeni nga djalli, që është ati juaj, dhe doni të bëni dëshirat e atit tuaj; ai ishte vrasës që nga fillimi dhe nuk qëndroi në të vërtetën, sepse në të nuk ka të vërtetë. Kur thotë të rrema, flet nga vetvetja, sepse është gënjeshtar dhe ati i rrenës.

2 Thesalonikasve 2:9 ALB Bible Verse Image
2 Thesalonikasve 2:9 (ALB) »
Ardhja e atij të paudhi do të bëhet me anë të veprimit të Satanit, bashkë me çudira, shenja dhe mrrekullish të rreme,

Ligji i Përtërirë 13:1 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 13:1 (ALB) »
"Në rasat se midis jush del një profet apo një ëndërrimtar dhe ju propozon një shenjë apo një mrekulli,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Revelation 16:14 (ASV) »
King James Version (KJV)
Revelation 16:14 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Revelation 16:14 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Revelation 16:14 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Revelation 16:14 (WEB) »
French Bible (LSG)
Apocalypse 16:14 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Offenbarung 16:14 (LUTH1912) »
Arabic Bible (AVD)
رُؤيا 16:14 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Apocalipse 16:14 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Khải Huyền 16:14 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Apocalipsis 16:14 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Apocalisse 16:14 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
启 示 录 16:14 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
启 示 录 16:14 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
Jelenések 16:14 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
Åpenbaringen 16:14 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »