Zbulesa 16:16 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zbulesa 16:16 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zbulesa 16:16 ALB - Dhe i mblodhën në një vend që hebraisht quhet - Bible Verse Picture

Zbulesa 16:16 ALB

Dhe i mblodhën në një vend që hebraisht quhet “Armagedon.”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zbulesa 16:16 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zbulesa 16:16 ALB - Dhe i mblodhën në një vend që hebraisht quhet - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Zbulesa 16:16 ALB - Dhe i mblodhën në një vend që hebraisht quhet - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Zbulesa 16:16 ALB - Dhe i mblodhën në një vend që hebraisht quhet - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Zbulesa 16:16 ALB - Dhe i mblodhën në një vend që hebraisht quhet - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Zbulesa 16:16 ALB - Dhe i mblodhën në një vend që hebraisht quhet - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Zbulesa 16:16 ALB - Dhe i mblodhën në një vend që hebraisht quhet - Bible Verse Picture
View New Tab

Zbulesa 16:16 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zbulesa 16:16 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zakaria 12:11 ALB Bible Verse Image
Zakaria 12:11 (ALB) »
Atë ditë në Jeruzalem do të ketë pikëllim të madh, i ngjeshëm me pikëllimin Hadad-rimonit në luginën Megido.

Gjyqtarët 5:19 ALB Bible Verse Image
Gjyqtarët 5:19 (ALB) »
Mbretërit erdhën dhe luftuan; atëherë luftuan mbretërit e Kanaanit dhe të Taanakit, pranë ujërave të Megidos; por nuk suallën asnjë plaçkë prej argjendi.

2 Mbretërve 23:29 ALB Bible Verse Image
2 Mbretërve 23:29 (ALB) »
Gjatë mbretërisë së tij, Faraoni Neko, mbret i Egjiptit, doli kundër mbretit të Asirisë në lumin Eufrat. Mbreti Josia marshoi kundër tij, por Faraoni e vrau në Meghido që në ndeshjen e parë.

Joeli 3:9 ALB Bible Verse Image
Joeli 3:9 (ALB) »
Shpallni këtë midis kombeve: "Pregatitni luftën, zgjoni njerëzit trima, le të afrohen, le të dalin gjithë luftëtarët!

Zbulesa 9:11 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 9:11 (ALB) »
Dhe për mbret përmbi ta kishin engjëllin e humnerës, emri e tij në hebraisht është Abadon dhe në greqisht emrin e ka Apolion.

Zbulesa 17:14 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 17:14 (ALB) »
Ata do të luftojnë kundër Qengjit dhe Qengji do t’i mundë, sepse ai është Zot i zotërve dhe Mbret i mbretërve; dhe ata që janë me të janë të thirrur, të zgjedhur dhe besnikë.”

Zbulesa 19:17 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 19:17 (ALB) »
Dhe pashë një engjëll që qëndronte në këmbë në diell; dhe bërtiti me zë të madh duke u thënë gjithë shpendëve që fluturojnë në mes të qiellit: “Ejani, mblidhuni në gostinë e madhe të Perëndisë,

Gjoni 19:13 ALB Bible Verse Image
Gjoni 19:13 (ALB) »
Pilati, pra, kur i dëgjoi këto fjalë, e çoi jashtë Jezusin dhe u ul në selinë e gjykatës, në vendin e quajtur "Kalldrëm," e në hebraisht "Gabatha";

Veprat e Apostujve 26:14 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 26:14 (ALB) »
Mbasi të gjithë ne ramë përtokë, dëgjova një zë që po më fliste dhe më tha në gjuhën hebraike: "Saul, Saul, pse më përndjek? Éshtë e rëndë për ty të godasësh me shkelm kundër gjembave".

Gjoni 5:2 ALB Bible Verse Image
Gjoni 5:2 (ALB) »
Në Jeruzalem, afër portës së dhenve, është një pellg që në hebraisht quhet Betesda, dhe ka pesë portikë.

Gjoni 19:17 ALB Bible Verse Image
Gjoni 19:17 (ALB) »
Dhe ai, duke mbartur kryqin e tij, u nis drejt vendit që quhej "Kafka," që në hebraisht quhet "Golgota,"

Zakaria 14:2 ALB Bible Verse Image
Zakaria 14:2 (ALB) »
Unë do t’i mbledh të gjitha kombet për të luftuar kundër Jeruzalemit; qyteti do të pushtohet, shtëpitë do të plaçkiten dhe gratë do të dhunohen. Gjysma e qytetit do të shkojë në robëri, por ata që do të mbeten nga populli nuk do të shfarosen nga qyteti.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Revelation 16:16 (ASV) »
King James Version (KJV)
Revelation 16:16 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Revelation 16:16 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Revelation 16:16 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Revelation 16:16 (WEB) »
French Bible (LSG)
Apocalypse 16:16 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Offenbarung 16:16 (LUTH1912) »
Arabic Bible (AVD)
رُؤيا 16:16 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Apocalipse 16:16 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Khải Huyền 16:16 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Apocalipsis 16:16 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Apocalisse 16:16 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
启 示 录 16:16 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
启 示 录 16:16 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
Jelenések 16:16 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
Åpenbaringen 16:16 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »