Zbulesa 16:12 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zbulesa 16:12 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zbulesa 16:12 ALB - Pastaj engjëlli i gjashtë e derdhi kupën e tij - Bible Verse Picture

Zbulesa 16:12 ALB

Pastaj engjëlli i gjashtë e derdhi kupën e tij në lumin e madh Eufrat dhe uji i tij u tha për të bërë gati udhën e mbretërve që vijnë nga lindja e diellit.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zbulesa 16:12 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zbulesa 16:12 ALB - Pastaj engjëlli i gjashtë e derdhi kupën e tij - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Zbulesa 16:12 ALB - Pastaj engjëlli i gjashtë e derdhi kupën e tij - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Zbulesa 16:12 ALB - Pastaj engjëlli i gjashtë e derdhi kupën e tij - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Zbulesa 16:12 ALB - Pastaj engjëlli i gjashtë e derdhi kupën e tij - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Zbulesa 16:12 ALB - Pastaj engjëlli i gjashtë e derdhi kupën e tij - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Zbulesa 16:12 ALB - Pastaj engjëlli i gjashtë e derdhi kupën e tij - Bible Verse Picture
View New Tab

Zbulesa 16:12 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zbulesa 16:12 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zbulesa 9:14 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 9:14 (ALB) »
që i thoshte engjëllit të gjashtë që kishte borinë: “Zgjidh të katër engjëjt që janë të lidhur në Lumin e madh, Eufratin.”

Isaia 41:25 ALB Bible Verse Image
Isaia 41:25 (ALB) »
Unë thirra dikë nga veriu, dhe ai ka për të ardhur, nga lindja ai do të përmëndë emrin tim; do t’i shkelë princat sikur të ishin prej argjile, ashtu siç vepron poçari që e ngjesh baltën.

Jeremia 51:36 ALB Bible Verse Image
Jeremia 51:36 (ALB) »
Prandaj kështu thotë Zoti: "Ja, unë do të mbroj çështjen tënde dhe do ta kryej hakmarrjen tënde. Do të bëj që të thahet deti i saj dhe të shterojë burimi i saj.

Isaia 11:15 ALB Bible Verse Image
Isaia 11:15 (ALB) »
Zoti do të shkatërrojë plotësisht gjuhën e detit të Egjiptit dhe me fuqinë e frymës së tij do të lëvizë dorën e tij mbi lumin dhe do të godasë duke e ndarë në shtatë kanale, kështu që të ketë mundësi të kapërcehet me sandale.

Isaia 44:27 ALB Bible Verse Image
Isaia 44:27 (ALB) »
Unë i them humnerës: "Thahu!"; dhe unë do të thaj lumenjtë e tu.

Isaia 42:15 ALB Bible Verse Image
Isaia 42:15 (ALB) »
Do të shkretoj malet dhe kodrat dhe do të t’i thaj tërë bimët e blerta; do t’i katandis lumenjtë në ishuj dhe do të thaj pellgjet.

Jeremia 50:38 ALB Bible Verse Image
Jeremia 50:38 (ALB) »
Thatësira kërcënon ujërat e saj, që do të thahen, sepse është nje vend figurash të gdhendura dhe ata luajnë mendsh për idhujt e tyre.

Zbulesa 17:15 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 17:15 (ALB) »
Pastaj më tha: “Ujërat që ke parë, ku ulet lavirja, janë popuj dhe turma, dhe kombe, dhe gjuhë.

Isaia 41:2 ALB Bible Verse Image
Isaia 41:2 (ALB) »
"Kush e ka nxitur një nga lindja, duke e thirrur në këmbët e tij në drejtësi? Kush i dorëzoi kombet dhe i nënshtroi mbretërit? Ai ia jep si pluhur shpatës së tij dhe si kashtë e shpërndarë harkut të tij.

Danieli 11:43 ALB Bible Verse Image
Danieli 11:43 (ALB) »
Do të shtjerë në dorë thesaret prej ari dhe argjendi dhe të gjitha gjërat e çmuara të Egjiptit; Libianët dhe Etiopasit do t’i shkojnë pas.

Zbulesa 7:2 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 7:2 (ALB) »
Pastaj pashë një engjëll tjetër që ngjitej nga lind dielli e që kishte vulën e Perëndisë së gjallë; dhe u thirri me zë të madh të katër engjëjve, të cilëve u qe dhënë të dëmtojnë dheun dhe detin,

Isaia 46:11 ALB Bible Verse Image
Isaia 46:11 (ALB) »
duke thirrur nga lindja një zog grabitqar dhe nga një tokë e largët njeriun që do të zbatojë planin tim. Po, kam folur dhe do të bëj që të ndodhë; kam bërë planin dhe do ta realizoj.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Revelation 16:12 (ASV) »
King James Version (KJV)
Revelation 16:12 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Revelation 16:12 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Revelation 16:12 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Revelation 16:12 (WEB) »
French Bible (LSG)
Apocalypse 16:12 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Offenbarung 16:12 (LUTH1912) »
Arabic Bible (AVD)
رُؤيا 16:12 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Apocalipse 16:12 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Khải Huyền 16:12 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Apocalipsis 16:12 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Apocalisse 16:12 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
启 示 录 16:12 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
启 示 录 16:12 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
Jelenések 16:12 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
Åpenbaringen 16:12 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »