Veprat e Apostujve 13:6 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Veprat e Apostujve 13:6 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 13:6 ALB - Pastaj, mbasi e përshkuan ishullin deri në - Bible Verse Picture

Veprat e Apostujve 13:6 ALB

Pastaj, mbasi e përshkuan ishullin deri në Pafo, gjetën aty një magjistar, një profet të rremë jude, me emër Bar-Jezus,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Veprat e Apostujve 13:6 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Veprat e Apostujve 13:6 ALB - Pastaj, mbasi e përshkuan ishullin deri në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Veprat e Apostujve 13:6 ALB - Pastaj, mbasi e përshkuan ishullin deri në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Veprat e Apostujve 13:6 ALB - Pastaj, mbasi e përshkuan ishullin deri në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Veprat e Apostujve 13:6 ALB - Pastaj, mbasi e përshkuan ishullin deri në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Veprat e Apostujve 13:6 ALB - Pastaj, mbasi e përshkuan ishullin deri në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Veprat e Apostujve 13:6 ALB - Pastaj, mbasi e përshkuan ishullin deri në - Bible Verse Picture
View New Tab

Veprat e Apostujve 13:6 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Veprat e Apostujve 13:6 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 7:15 ALB Bible Verse Image
Mateu 7:15 (ALB) »
Ruhuni nga profetët e rremë, të cilët vijnë te ju duke u shtënë si dele, por përbrenda janë ujqër grabitqarë.

1 Gjonit 4:1 ALB Bible Verse Image
1 Gjonit 4:1 (ALB) »
Shumë të dashur, mos i besoni çdo frymë, por i vini në provë frymërat për të ditur nëse janë nga Perëndia, sepse shumë profetë të rremë kanë dalë në botë.

Eksodi 22:18 ALB Bible Verse Image
Eksodi 22:18 (ALB) »
Nuk do ta lësh të jetojë shtrigën.

2 Pjetrit 2:1 ALB Bible Verse Image
2 Pjetrit 2:1 (ALB) »
Por ka pasur edhe profetë të rremë midis popullit, ashtu si do të ketë midis jush mësues të rremë, të cilët do të fusin fshehurazi herezi shkatërruese dhe, duke mohuar Zotërinë që i bleu ata, do të tërheqin mbi vete një shkatërrim të shpejtë.

2 Korintasve 11:13 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 11:13 (ALB) »
Të tillë apostuj të rremë, janë punëtorë hileqarë, që shndërrohen në apostuj të Krishtit.

Marku 10:46 ALB Bible Verse Image
Marku 10:46 (ALB) »
Kështu arritën në Jeriko. Kur ai po dilte nga Jeriko me dishepujt e tij dhe me një turmë të madhe, biri i Timoteut, Bartimeu i verbër, ishte ulur gjatë rrugës dhe lypte.

Mateu 16:17 ALB Bible Verse Image
Mateu 16:17 (ALB) »
Dhe Jezusi duke përgjigjur u tha: “I lumur je ti, o Simon, bir i Jonas, sepse këtë nuk ta zbuloi as mishi as gjaku, por Ati im që është në qiej.

Mateu 24:24 ALB Bible Verse Image
Mateu 24:24 (ALB) »
Sepse do të dalin krishtër të rremë dhe profetë të rremë, dhe do të bëjnë shenja të mëdha dhe mrrekulli të tilla aq sa t’i mashtrojnë, po të ishte e mundur, edhe të zgjedhurit.

Zakaria 13:3 ALB Bible Verse Image
Zakaria 13:3 (ALB) »
Dhe do të ndodhë që, në se dikush do të profetizojë akoma, i ati dhe e ëma që e kanë lindur do t’i thonë: "Ti s’ke për të jetuar, sepse shqipton gënjeshtra në emër të Zotit". Kështu i ati dhe e ëma që e kanë lindur do ta therin, sepse ai profetizon.

Ezekieli 13:10 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 13:10 (ALB) »
Sepse, po, sepse kanë bërë popullin tim të devijojë, duke i thënë: ‘Paqe’, kur nuk ka paqe, dhe kur një njeri ndërton një mur, ata e suvatojnë me një llaç që nuk mban,

Jeremia 23:14 ALB Bible Verse Image
Jeremia 23:14 (ALB) »
Edhe ndërmjet profetëve të Jeruzalemit kam parë gjëra të ndyra: kryejnë shkelje të kurorës, ecin në mënyrë të rreme, përforcojnë duart e keqbërësve, dhe kështu asnjeri nuk largohet nga rruga e keqe që ka marrë. Për mua janë që të gjithë si Sodoma, dhe banorët e tij si Gomora".

Ligji i Përtërirë 13:1 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 13:1 (ALB) »
"Në rasat se midis jush del një profet apo një ëndërrimtar dhe ju propozon një shenjë apo një mrekulli,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Acts 13:6 (ASV) »
King James Version (KJV)
Acts 13:6 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Acts 13:6 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Acts 13:6 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Acts 13:6 (WEB) »
French Bible (LSG)
Actes 13:6 (LSG) »
Portuguese Bible (BSL)
Atos 13:6 (BSL) »
Spanish Bible (RVA)
Hechos 13:6 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Atti 13:6 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
使 徒 行 传 13:6 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
使 徒 行 傳 13:6 (CUVT) »
Russian Bible (RUSV)
Деяния 13:6 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Дії 13:6 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Apostolok 13:6 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Деяния 13:6 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
使徒行伝 13:6 (JPN) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »