Veprat e Apostujve 16:40 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Veprat e Apostujve 16:40 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 16:40 ALB - Atëherë ata, si dolën nga burgu, hynë në - Bible Verse Picture

Veprat e Apostujve 16:40 ALB

Atëherë ata, si dolën nga burgu, hynë në shtëpinë e Lidias dhe, kur panë vëllezërit, i ngushëlluan; dhe ikën.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Veprat e Apostujve 16:40 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Veprat e Apostujve 16:40 ALB - Atëherë ata, si dolën nga burgu, hynë në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Veprat e Apostujve 16:40 ALB - Atëherë ata, si dolën nga burgu, hynë në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Veprat e Apostujve 16:40 ALB - Atëherë ata, si dolën nga burgu, hynë në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Veprat e Apostujve 16:40 ALB - Atëherë ata, si dolën nga burgu, hynë në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Veprat e Apostujve 16:40 ALB - Atëherë ata, si dolën nga burgu, hynë në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Veprat e Apostujve 16:40 ALB - Atëherë ata, si dolën nga burgu, hynë në - Bible Verse Picture
View New Tab

Veprat e Apostujve 16:40 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Veprat e Apostujve 16:40 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Veprat e Apostujve 16:14 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 16:14 (ALB) »
Dhe një grua, me emër Lidia, që ishte tregtare të purpurtash, nga qyteti i Tiatirës dhe që e adhuronte Perëndinë, po dëgjonte. Dhe Zoti ia hapi zemrën për të dëgjuar gjërat që thoshte Pali.

1 Thesalonikasve 3:2 ALB Bible Verse Image
1 Thesalonikasve 3:2 (ALB) »
dhe dërguam Timoteun, vëllanë tonë dhe shërbenjës të Perëndisë, dhe bashkëpunëtorin tonë në predikimin e ungjillit të Krishtit, që t’ju fuqizojë dhe t’ju japë zemër në besimin tuaj,

Veprat e Apostujve 14:22 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 14:22 (ALB) »
duke fuqizuar shpirtërat e dishepujve dhe duke i këshilluar që të ngulmojnë në besim, dhe duke thënë se me shumë pikëllime duhet të hyjmë në mbretërinë e Perëndisë.

2 Korintasve 4:16 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 4:16 (ALB) »
Prandaj nuk na lëshon zemra; por, edhe pse njeriu ynë i jashtëm shkon në shkatërrim, ai i brendshëm përtërihet nga dita në ditë.

2 Korintasve 1:3 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 1:3 (ALB) »
Bekuar qoftë Perëndia dhe Ati i Zotit tonë Jezu Krisht, Ati i të mëshirëve dhe Perëndia e çdo ngushëllimi,

Veprat e Apostujve 4:23 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 4:23 (ALB) »
Kur u liruan, ata u kthyen tek të vetët dhe u treguan gjithçka që krerët e priftërinjve dhe pleqtë u kishin thënë.

Veprat e Apostujve 12:12 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 12:12 (ALB) »
Kur e kuptoi situatën, ai u nis për në shtëpinë e Marisë, nënës së Gjonit, të mbiquajtur Mark, ku shumë vëllezër ishin mbledhur dhe po luteshin.

2 Korintasve 4:8 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 4:8 (ALB) »
Ne jemi të shtrënguar në çdo mënyrë, por nuk jemi të ngushtuarderi në fund; jemi ndërdyshas por jo të dëshpëruar;

Veprat e Apostujve 16:2 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 16:2 (ALB) »
për të cilin jepnin dëshmi të mirë vëllezërit e Listrës dhe të Ikonit.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Acts 16:40 (ASV) »
King James Version (KJV)
Acts 16:40 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Acts 16:40 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Acts 16:40 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Acts 16:40 (WEB) »
French Bible (LSG)
Actes 16:40 (LSG) »
Portuguese Bible (BSL)
Atos 16:40 (BSL) »
Spanish Bible (RVA)
Hechos 16:40 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Atti 16:40 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
使 徒 行 传 16:40 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
使 徒 行 傳 16:40 (CUVT) »
Russian Bible (RUSV)
Деяния 16:40 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Дії 16:40 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Apostolok 16:40 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Деяния 16:40 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
使徒行伝 16:40 (JPN) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »