Veprat e Apostujve 23:29 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Veprat e Apostujve 23:29 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 23:29 ALB - Përfundova se e kishin akuzuar për çështje - Bible Verse Picture

Veprat e Apostujve 23:29 ALB

Përfundova se e kishin akuzuar për çështje që lidheshin me ligjin e tyre dhe që ai nuk kishte asnjë faj që të meritonte vdekjen e as burgimin.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Veprat e Apostujve 23:29 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Veprat e Apostujve 23:29 ALB - Përfundova se e kishin akuzuar për çështje - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Veprat e Apostujve 23:29 ALB - Përfundova se e kishin akuzuar për çështje - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Veprat e Apostujve 23:29 ALB - Përfundova se e kishin akuzuar për çështje - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Veprat e Apostujve 23:29 ALB - Përfundova se e kishin akuzuar për çështje - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Veprat e Apostujve 23:29 ALB - Përfundova se e kishin akuzuar për çështje - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Veprat e Apostujve 23:29 ALB - Përfundova se e kishin akuzuar për çështje - Bible Verse Picture
View New Tab

Veprat e Apostujve 23:29 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Veprat e Apostujve 23:29 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Veprat e Apostujve 26:31 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 26:31 (ALB) »
Mbasi u hoqën mënjanë, folën me njëri-tjetrin dhe thanë: “Ky njeri nuk ka bërë asgjë që të meritojë vdekjen ose burgun.”

Veprat e Apostujve 18:15 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 18:15 (ALB) »
por nëse janë çështje për fjalë, për emra dhe ligjin tuaj, shikojeni ju vetë, sepse unë nuk dua të jem gjykatës i këtyre gjërave.”

Veprat e Apostujve 25:25 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 25:25 (ALB) »
Por unë, duke parë se s’ka bërë asnjë gjë që të meritojë vdekjen, dhe duke qenë se ai vetë i është apeluar Augustit, vendosa ta dërgoj.

Veprat e Apostujve 24:5 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 24:5 (ALB) »
Ne kemi gjetur se ky njeri është një murtajë dhe shkakton trazira midis gjithë Judenjve që janë në botë dhe është kryetari i sektit të Nazarenasve.

Veprat e Apostujve 28:18 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 28:18 (ALB) »
Ata, si më pyetën, donin të më lëshonin, sepse tek unë nuk kishte asnjë faj që të meritonte vdekjen.

Veprat e Apostujve 24:10 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 24:10 (ALB) »
Atëherë Pali, mbasi qeveritari i bëri shenjë të flasë, u përgjigj: “Duke ditur se prej shumë vjetësh ti je gjykatësi i këtij kombi, flas edhe më me guxim në mbrojtje të vetes.

Veprat e Apostujve 25:11 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 25:11 (ALB) »
Në qoftë se kam vepruar keq ose kam kryer diçka që meriton vdekjen, nuk refuzoj që të vdes; por nëse s’ka asgjë të vërtetë në gjërat për të cilat këta më akuzojnë, askush nuk mund të më dorëzojë në duart e tyre. Unë i apelohem Cezarit.”

Veprat e Apostujve 23:6 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 23:6 (ALB) »
Pali, pra, duke ditur se një pjesë ishte nga saducenj dhe tjetra nga farisenj, i thirri sinedrit: “Vëllezër, unë jam farise, bir farisenjsh; për shkak të shpresës dhe të ringjalljes të së vdekurve unë po gjykohem.”

Veprat e Apostujve 25:19 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 25:19 (ALB) »
Por kishin vetëm disa pika mospajtimi për fenë e tyre dhe për njëfarë Jezusi, që ka vdekur, dhe për të cilin Pali thoshte se është i gjallë.

Veprat e Apostujve 25:7 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 25:7 (ALB) »
Kur erdhi ai, Judenjtë që kishin zbritur nga Jeruzalemi e rrethuan, dhe drejtuan kundër Palit shumë akuza të rënda, të cilat nuk mund t’i vërtetonin.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Acts 23:29 (ASV) »
King James Version (KJV)
Acts 23:29 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Acts 23:29 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Acts 23:29 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Acts 23:29 (WEB) »
French Bible (LSG)
Actes 23:29 (LSG) »
Portuguese Bible (BSL)
Atos 23:29 (BSL) »
Spanish Bible (RVA)
Hechos 23:29 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Atti 23:29 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
使 徒 行 传 23:29 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
使 徒 行 傳 23:29 (CUVT) »
Russian Bible (RUSV)
Деяния 23:29 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Дії 23:29 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Apostolok 23:29 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Деяния 23:29 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
使徒行伝 23:29 (JPN) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »