Veprat e Apostujve 23:32 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Veprat e Apostujve 23:32 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 23:32 ALB - Të nesërmen, pasi ua lanë si detyrë - Bible Verse Picture

Veprat e Apostujve 23:32 ALB

Të nesërmen, pasi ua lanë si detyrë kalorësve të shkojnë me të, u kthyen në fortesë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Veprat e Apostujve 23:32 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Veprat e Apostujve 23:32 ALB - Të nesërmen, pasi ua lanë si detyrë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Veprat e Apostujve 23:32 ALB - Të nesërmen, pasi ua lanë si detyrë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Veprat e Apostujve 23:32 ALB - Të nesërmen, pasi ua lanë si detyrë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Veprat e Apostujve 23:32 ALB - Të nesërmen, pasi ua lanë si detyrë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Veprat e Apostujve 23:32 ALB - Të nesërmen, pasi ua lanë si detyrë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Veprat e Apostujve 23:32 ALB - Të nesërmen, pasi ua lanë si detyrë - Bible Verse Picture
View New Tab

Veprat e Apostujve 23:32 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Veprat e Apostujve 23:32 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Veprat e Apostujve 23:10 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 23:10 (ALB) »
Dhe duke qenë se grindja po shtohej, tribuni, nga druajtja se mos Pali bëhej copa-copa prej tyre, u dha urdhër ushtarëve të zbresin dhe ta heqin nga mesi i tyre, dhe ta çojnë përsëri në fortesë.

Veprat e Apostujve 23:23 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 23:23 (ALB) »
Pastaj thirri dy centurionë dhe u tha: “Bëni gati që nga ora tre e natës dyqind ushtarë, shtatëdhjetë kalorës dhe dyqind shtizëmbajtës, për të shkuar deri në Cezare.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Acts 23:32 (ASV) »
King James Version (KJV)
Acts 23:32 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Acts 23:32 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Acts 23:32 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Acts 23:32 (WEB) »
French Bible (LSG)
Actes 23:32 (LSG) »
Portuguese Bible (BSL)
Atos 23:32 (BSL) »
Spanish Bible (RVA)
Hechos 23:32 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Atti 23:32 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
使 徒 行 传 23:32 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
使 徒 行 傳 23:32 (CUVT) »
Russian Bible (RUSV)
Деяния 23:32 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Дії 23:32 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Apostolok 23:32 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Деяния 23:32 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
使徒行伝 23:32 (JPN) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »