Veprat e Apostujve 27:42 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Veprat e Apostujve 27:42 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 27:42 ALB - Ushtarët ishin të mendimit t’i vritnin - Bible Verse Picture

Veprat e Apostujve 27:42 ALB

Ushtarët ishin të mendimit t’i vritnin robërit, që asnjë të mos ikte me not.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Veprat e Apostujve 27:42 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Veprat e Apostujve 27:42 ALB - Ushtarët ishin të mendimit t’i vritnin - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Veprat e Apostujve 27:42 ALB - Ushtarët ishin të mendimit t’i vritnin - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Veprat e Apostujve 27:42 ALB - Ushtarët ishin të mendimit t’i vritnin - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Veprat e Apostujve 27:42 ALB - Ushtarët ishin të mendimit t’i vritnin - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Veprat e Apostujve 27:42 ALB - Ushtarët ishin të mendimit t’i vritnin - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Veprat e Apostujve 27:42 ALB - Ushtarët ishin të mendimit t’i vritnin - Bible Verse Picture
View New Tab

Veprat e Apostujve 27:42 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Veprat e Apostujve 27:42 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Psalmet 74:20 ALB Bible Verse Image
Psalmet 74:20 (ALB) »
Respekto besëlidhjen, sepse vendet e errëta të tokës janë plot me strofka dhune.

Fjalët e urta 12:10 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 12:10 (ALB) »
I drejti kujdeset për jetën e bagëtisë së tij, por të përbrendshmet e të pabesëve janë mizore.

Predikuesi 9:3 ALB Bible Verse Image
Predikuesi 9:3 (ALB) »
Kjo është një e keqe që bëhet nën diell; të gjithë kanë të njëjtin fat, dhe përveç kësaj zemra e bijve të njerëzve është plot ligësi dhe marrëzia qëndron në zemrën e tyre për deri sa jetojnë; pastaj shkojnë te të vdekurit.

Marku 15:15 ALB Bible Verse Image
Marku 15:15 (ALB) »
Prandaj Pilati, duke dashur ta kënaqë turmën, ua lëshoi Barabanë. Dhe, mbasi e fshikulluan Jezusin, ua dorëzoi atyre që të kryqëzohej.

Luka 23:40 ALB Bible Verse Image
Luka 23:40 (ALB) »
Por ai tjetri duke e përgjigjur e qortoi duke i thënë: “A s’ke frikë nga Perëndia, që je nën të njëjtin dënim?

Veprat e Apostujve 12:19 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 12:19 (ALB) »
Dhe Herodi nisi ta kërkojë, por nuk e gjeti, dhe, mbasi i mori në pyetje rojet, urdhëroi që të vriten. Pastaj zbriti nga Judeja në Cezare dhe atje qëndroi për pak kohë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Acts 27:42 (ASV) »
King James Version (KJV)
Acts 27:42 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Acts 27:42 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Acts 27:42 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Acts 27:42 (WEB) »
French Bible (LSG)
Actes 27:42 (LSG) »
Portuguese Bible (BSL)
Atos 27:42 (BSL) »
Spanish Bible (RVA)
Hechos 27:42 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Atti 27:42 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
使 徒 行 传 27:42 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
使 徒 行 傳 27:42 (CUVT) »
Russian Bible (RUSV)
Деяния 27:42 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Дії 27:42 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Apostolok 27:42 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Деяния 27:42 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
使徒行伝 27:42 (JPN) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »