Veprat e Apostujve 27:34 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Veprat e Apostujve 27:34 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 27:34 ALB - Prandaj ju këshilloj të hani diçka, sepse kjo - Bible Verse Picture

Veprat e Apostujve 27:34 ALB

Prandaj ju këshilloj të hani diçka, sepse kjo është për shpëtimin tuaj; sepse as edhe një fije floku nga kokat tona nuk do të bjerë.”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Veprat e Apostujve 27:34 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Veprat e Apostujve 27:34 ALB - Prandaj ju këshilloj të hani diçka, sepse kjo - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Veprat e Apostujve 27:34 ALB - Prandaj ju këshilloj të hani diçka, sepse kjo - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Veprat e Apostujve 27:34 ALB - Prandaj ju këshilloj të hani diçka, sepse kjo - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Veprat e Apostujve 27:34 ALB - Prandaj ju këshilloj të hani diçka, sepse kjo - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Veprat e Apostujve 27:34 ALB - Prandaj ju këshilloj të hani diçka, sepse kjo - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Veprat e Apostujve 27:34 ALB - Prandaj ju këshilloj të hani diçka, sepse kjo - Bible Verse Picture
View New Tab

Veprat e Apostujve 27:34 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Veprat e Apostujve 27:34 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 10:30 ALB Bible Verse Image
Mateu 10:30 (ALB) »
Sa për ju, madje edhe të gjitha fijet e flokëve të kokës suaj janë të numëruara.

1 Mbretërve 1:52 ALB Bible Verse Image
1 Mbretërve 1:52 (ALB) »
Salomoni u përgjigj: "Në qoftë se tregohet njeri i drejtë, nuk do t’i bjerë në tokë as edhe një fije floku, por në rast se tek ai gjendet ndonjë ligësi, ai ka për të vdekur".

Marku 8:2 ALB Bible Verse Image
Marku 8:2 (ALB) »
“Kam mëshirë për këtë turmë, sepse u bënë tri ditë që po rri me mua, dhe nuk ka ç’të hajë.

Luka 21:18 ALB Bible Verse Image
Luka 21:18 (ALB) »
Por as edhe një fije floku e kokës suaj nuk do t’ju humbasë.

Mateu 15:32 ALB Bible Verse Image
Mateu 15:32 (ALB) »
Dhe Jezusi i thirri dishepujt e vet pranë vetes dhe u tha: “Unë kam mëshirë për turmën, sepse u bënë tri ditë që rri me mua dhe nuk ka asgjë për të ngrënë; nuk dua t’i nis të pangrënë, se mos ligështohen gjatë rrugës.”

Filipianëve 2:5 ALB Bible Verse Image
Filipianëve 2:5 (ALB) »
Kini në ju po atë ndjenjë që ishte në Jezu Krishtin,

1 Timoteut 5:23 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 5:23 (ALB) »
Mos pi më ujë, por përdor pak verë për stomakun tënd dhe për sëmundjet e tua të shpeshta.

Luka 12:7 ALB Bible Verse Image
Luka 12:7 (ALB) »
Madje, edhe flokët e kokës janë të gjitha të numëruara; prandaj mos kini frikë, ju vleni më tepër se shumë harabela.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Acts 27:34 (ASV) »
King James Version (KJV)
Acts 27:34 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Acts 27:34 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Acts 27:34 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Acts 27:34 (WEB) »
French Bible (LSG)
Actes 27:34 (LSG) »
Portuguese Bible (BSL)
Atos 27:34 (BSL) »
Spanish Bible (RVA)
Hechos 27:34 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Atti 27:34 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
使 徒 行 传 27:34 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
使 徒 行 傳 27:34 (CUVT) »
Russian Bible (RUSV)
Деяния 27:34 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Дії 27:34 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Apostolok 27:34 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Деяния 27:34 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
使徒行伝 27:34 (JPN) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »