Veprat e Apostujve 27:31 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Veprat e Apostujve 27:31 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 27:31 ALB - Pali u tha centurionit dhe ushtarëve: “Po nuk - Bible Verse Picture

Veprat e Apostujve 27:31 ALB

Pali u tha centurionit dhe ushtarëve: “Po nuk qëndruan këta në anije, ju nuk do të mund të shpëtoni.”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Veprat e Apostujve 27:31 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Veprat e Apostujve 27:31 ALB - Pali u tha centurionit dhe ushtarëve: “Po nuk - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Veprat e Apostujve 27:31 ALB - Pali u tha centurionit dhe ushtarëve: “Po nuk - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Veprat e Apostujve 27:31 ALB - Pali u tha centurionit dhe ushtarëve: “Po nuk - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Veprat e Apostujve 27:31 ALB - Pali u tha centurionit dhe ushtarëve: “Po nuk - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Veprat e Apostujve 27:31 ALB - Pali u tha centurionit dhe ushtarëve: “Po nuk - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Veprat e Apostujve 27:31 ALB - Pali u tha centurionit dhe ushtarëve: “Po nuk - Bible Verse Picture
View New Tab

Veprat e Apostujve 27:31 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Veprat e Apostujve 27:31 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

2 Thesalonikasve 2:13 ALB Bible Verse Image
2 Thesalonikasve 2:13 (ALB) »
Por ne duhet ta falënderojmë vazhdimisht Perëndinë për ju, o vëllezër të dashur nga Zoti, sepse Perëndia ju zgjodhi që në fillim për t’ju shpëtuar, me anë të shenjtërimit të Frymës dhe të besimit në të vërtetën;

Veprat e Apostujve 27:21 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 27:21 (ALB) »
Edhe, mbasi kishin mbetur shumë kohë pa ushqim, Pali u çua në mes të tyre dhe tha: “O burra, po të më kishit dëgjuar dhe të mos ishit nisur nga Kreta, do t’i ishim shmangur këtij rreziku dhe kësaj humbjeje.

Psalmet 91:11 ALB Bible Verse Image
Psalmet 91:11 (ALB) »
Sepse ai do të urdhëroi Engjëjt e tij të të ruajnë në të gjitha rrugët e tua.

Jeremia 29:11 ALB Bible Verse Image
Jeremia 29:11 (ALB) »
Sepse unë i njoh mendimet që kam për ju," thotë Zoti, "mendime paqeje dhe jo të së keqes, për t’ju dhënë një të ardhme dhe një shpresë.

Luka 1:34 ALB Bible Verse Image
Luka 1:34 (ALB) »
Dhe Maria i tha engjëllit: “Si do të ndodhë kjo, përderisa unë nuk njoh burrë?.”

Luka 4:9 ALB Bible Verse Image
Luka 4:9 (ALB) »
Pastaj e çoi në Jeruzalem, e vuri në majë të tempullit, në cep, dhe i tha: “Nëse je Biri i Perëndisë, hidhu poshtë që këtej;

Ezekieli 36:36 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 36:36 (ALB) »
Atëherë kombet që do të kenë mbetur rreth e qark jush do të pranojnë që unë, Zoti, kam rindërtuar vendet e shkatërruara dhe kam mbjellë tokën që ishte shkretuar. Unë, Zoti fola dhe do ta kryej".

Veprat e Apostujve 27:11 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 27:11 (ALB) »
Por centurioni kishte më shumë besim te timonieri dhe te kapiteni i anijes sesa në ato që thoshte Pali.

Veprat e Apostujve 27:42 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 27:42 (ALB) »
Ushtarët ishin të mendimit t’i vritnin robërit, që asnjë të mos ikte me not.

Gjoni 6:37 ALB Bible Verse Image
Gjoni 6:37 (ALB) »
Gjithçka që më jep Ati do të vijë tek unë; dhe atë që vjen tek unë, unë nuk do ta nxjerr jashtë kurrë,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Acts 27:31 (ASV) »
King James Version (KJV)
Acts 27:31 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Acts 27:31 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Acts 27:31 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Acts 27:31 (WEB) »
French Bible (LSG)
Actes 27:31 (LSG) »
Portuguese Bible (BSL)
Atos 27:31 (BSL) »
Spanish Bible (RVA)
Hechos 27:31 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Atti 27:31 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
使 徒 行 传 27:31 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
使 徒 行 傳 27:31 (CUVT) »
Russian Bible (RUSV)
Деяния 27:31 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Дії 27:31 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Apostolok 27:31 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Деяния 27:31 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
使徒行伝 27:31 (JPN) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »