Veprat e Apostujve 5:36 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Veprat e Apostujve 5:36 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 5:36 ALB - Sepse pak kohë më parë u ngrit Teuda që - Bible Verse Picture

Veprat e Apostujve 5:36 ALB

Sepse pak kohë më parë u ngrit Teuda që thoshte se ishte dikush; rreth tij u mblodhën afro katërqind burra; por ai u vra dhe të gjithë ata që e kishin ndjekur u shpërndanë dhe u asgjësuan.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Veprat e Apostujve 5:36 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Veprat e Apostujve 5:36 ALB - Sepse pak kohë më parë u ngrit Teuda që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Veprat e Apostujve 5:36 ALB - Sepse pak kohë më parë u ngrit Teuda që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Veprat e Apostujve 5:36 ALB - Sepse pak kohë më parë u ngrit Teuda që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Veprat e Apostujve 5:36 ALB - Sepse pak kohë më parë u ngrit Teuda që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Veprat e Apostujve 5:36 ALB - Sepse pak kohë më parë u ngrit Teuda që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Veprat e Apostujve 5:36 ALB - Sepse pak kohë më parë u ngrit Teuda që - Bible Verse Picture
View New Tab

Veprat e Apostujve 5:36 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Veprat e Apostujve 5:36 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Veprat e Apostujve 8:9 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 8:9 (ALB) »
Prej kohësh në atë qytet ishte një njeri që quhej Simon, i cili merrej me magji dhe i bënte të çuditeshin njerëzit e Samarisë, gjoja sikur ishte njeri i madh.

Veprat e Apostujve 21:38 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 21:38 (ALB) »
Mos je vallë ai Egjiptasi që disa ditë më parë ngriti krye dhe nxori në shkretëtirë katër mijë gjakësorë?.”

Mateu 24:26 ALB Bible Verse Image
Mateu 24:26 (ALB) »
Pra, në qoftë se ju thonë: "Ja, është në shkretëtirë," mos shkoni atje: Ja, është në dhomat e fshehta,," mos u besoni.

Zbulesa 17:5 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 17:5 (ALB) »
Dhe mbi ballin e saj ishte shkruar një emër: “Misteri, Babilona e madhe, nëna e lavirave dhe e neverive të dheut.”

Juda 1:16 ALB Bible Verse Image
Juda 1:16 (ALB) »
Këta janë murmuritës, që ankohen për fatin e tyre, që ecin sipas pasioneve të tyre; dhe goja e tyre flet fjalë krenarie dhe u bëjnë lajka njerëzve për dobi të vet.

2 Pjetrit 2:2 ALB Bible Verse Image
2 Pjetrit 2:2 (ALB) »
Dhe shumë vetë do të ndjekin doktrina shkatërruese të tyre dhe për shkak të tyre udha e së vërtetës do të shahet.

2 Pjetrit 2:18 ALB Bible Verse Image
2 Pjetrit 2:18 (ALB) »
Sepse duke mbajtur ligjërata jashtë mase të fryra dhe të kota bëjnë për vete, me anë të pasioneve të mishit dhe të paturpësisë, ata që me të vërtetë kishin shpëtuar nga ata që jetojnë në gabim;

2 Thesalonikasve 2:3 ALB Bible Verse Image
2 Thesalonikasve 2:3 (ALB) »
Askush të mos ju gënjejë kursesi, sepse ajo ditë nuk do të vijë, pa ardhur më parë rënia dhe pa u shfaqur njeriu i mëkatit, i biri i humbjes,

Galatasve 6:3 ALB Bible Verse Image
Galatasve 6:3 (ALB) »
Sepse në qoftë se dikush mendon se është diçka, pa qenë asgjë, ai gënjen veten e vet.

Galatasve 2:6 ALB Bible Verse Image
Galatasve 2:6 (ALB) »
Por nga ana e atyre që gëzonin një farë kredie (nuk ka rëndësi se kush ishin, Perëndia nuk shikon dukjen e njeriut), pra, ata që gëzonin kredinë më të madhe nuk shtuan gjë tek unë.

Mateu 24:24 ALB Bible Verse Image
Mateu 24:24 (ALB) »
Sepse do të dalin krishtër të rremë dhe profetë të rremë, dhe do të bëjnë shenja të mëdha dhe mrrekulli të tilla aq sa t’i mashtrojnë, po të ishte e mundur, edhe të zgjedhurit.

Zbulesa 17:3 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 17:3 (ALB) »
Dhe më çoi në Frymë në një shkretëtirë, dhe pashë një grua që rrinte mbi një bishë të kuqe, plot me emra blasfemie dhe që kishte shtatë krerë dhe dhjetë brirë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Acts 5:36 (ASV) »
King James Version (KJV)
Acts 5:36 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Acts 5:36 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Acts 5:36 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Acts 5:36 (WEB) »
French Bible (LSG)
Actes 5:36 (LSG) »
Portuguese Bible (BSL)
Atos 5:36 (BSL) »
Spanish Bible (RVA)
Hechos 5:36 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Atti 5:36 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
使 徒 行 传 5:36 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
使 徒 行 傳 5:36 (CUVT) »
Russian Bible (RUSV)
Деяния 5:36 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Дії 5:36 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Apostolok 5:36 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Деяния 5:36 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
使徒行伝 5:36 (JPN) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »