Luka 1:30 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 1:30 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 1:30 ALB - Dhe engjëlli i tha: “Mos ki frikë, Mari, - Bible Verse Picture

Luka 1:30 ALB

Dhe engjëlli i tha: “Mos ki frikë, Mari, sepse ke gjetur hir para Perëndisë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 1:30 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 1:29 (ALB)
Next Verse
Luka 1:31 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 1:30 ALB - Dhe engjëlli i tha: “Mos ki frikë, Mari, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 1:30 ALB - Dhe engjëlli i tha: “Mos ki frikë, Mari, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 1:30 ALB - Dhe engjëlli i tha: “Mos ki frikë, Mari, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 1:30 ALB - Dhe engjëlli i tha: “Mos ki frikë, Mari, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 1:30 ALB - Dhe engjëlli i tha: “Mos ki frikë, Mari, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 1:30 ALB - Dhe engjëlli i tha: “Mos ki frikë, Mari, - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 1:30 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 1:30 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Romakëve 8:31 ALB Bible Verse Image
Romakëve 8:31 (ALB) »
Çfarë të themi, pra, për këto gjëra? Në qoftë se Perëndia është me ne, kush mund të jetë kundër nesh?

Isaia 43:1 ALB Bible Verse Image
Isaia 43:1 (ALB) »
Por tani kështu thotë Zoti, që të ka krijuar, o Jakob, që të ka formuar, o Izrael: "Mos ki frikë, sepse unë të kam çliruar, të kam thirrur me emër; ti më përket mua.

Isaia 41:10 ALB Bible Verse Image
Isaia 41:10 (ALB) »
Mos ki frikë, sepse unë jam me ty, mos e humb, sepse unë jam Perëndia yt. Unë të forcoj dhe njëkohësisht të ndihmoj dhe të mbaj me dorën e djathtë të drejtësisë sime.

Isaia 41:14 ALB Bible Verse Image
Isaia 41:14 (ALB) »
"Mos u frikëso, o krimb i Jakobit, o njerëz të Izraelit! Unë të ndihmoj," thotë Zoti; "Shpëtimtari yt është i Shenjti i Izraelit.

Luka 1:13 ALB Bible Verse Image
Luka 1:13 (ALB) »
Por engjëlli i tha: “Mos u tremb, Zakaria, sepse lutja jote u plotësua dhe gruaja jote Elizabeta do të lindë një djalë, të cilit do t’ia vësh emrin Gjon.

Veprat e Apostujve 18:9 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 18:9 (ALB) »
Një natë Zoti i tha Palit në vegim: “Mos druaj, por fol dhe mos pusho,

Veprat e Apostujve 27:24 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 27:24 (ALB) »
duke thënë: "Pal, mos druaj, ti duhet të dalësh para Cezarit; dhe ja, Perëndia ty t’i ka dhënë të gjithë ata që lundrojnë me ty".

Luka 12:32 ALB Bible Verse Image
Luka 12:32 (ALB) »
Mos ki frikë, o tufë e vogël, sepse Atit tuaj i pëlqeu t’ju japë mbretërinë.

Mateu 14:27 ALB Bible Verse Image
Mateu 14:27 (ALB) »
por menjëherë Jezusi u foli atyre duke thënë: “Qetësohuni; jam unë, mos kini frikë!.”

Mateu 28:5 ALB Bible Verse Image
Mateu 28:5 (ALB) »
por engjëlli, duke iu drejtuar grave, u tha atyre: “Mos kini frikë, sepse unë e di se ju kërkoni Jezusin, që u kryqëzua.

Isaia 44:2 ALB Bible Verse Image
Isaia 44:2 (ALB) »
Kështu thotë Zoti që të ka bërë dhe të ka formuar që në barkun e nënës, ai që të ndihmon: Mos ki frikë, o Jakob, shërbëtori im, o Jeshurun që unë kam zgjedhur!

Hebrenjve 13:6 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 13:6 (ALB) »
Kështu mund të themi, me plot besim: “Perëndia është ndihmuesi im dhe unë nuk do të kem frikë; ç’do të më bëjë njeriu?.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 1:30 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 1:30 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 1:30 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 1:30 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 1:30 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 1:30 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 1:30 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
लूका 1:30 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 1:30 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 1:30 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 1:30 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 1:30 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 1:30 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಲೂಕನು 1:30 (KANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 1:30 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 1:30 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 1:30 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 1:30 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 1:30 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 1:30 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 1:30 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 1:30 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 1:30 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 1:30 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 1:30 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 1:30 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 1:30 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »