Luka 1:20 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 1:20 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 1:20 ALB - Dhe ja, ti do të jesh i pagojë dhe nuk do të - Bible Verse Picture

Luka 1:20 ALB

Dhe ja, ti do të jesh i pagojë dhe nuk do të mund të flasësh deri në atë ditë kur do të ndodhin këto gjëra, sepse nuk u ke besuar fjalëve të mia, të cilat do të përmbushen në kohën e tyre.”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 1:20 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 1:19 (ALB)
Next Verse
Luka 1:21 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 1:20 ALB - Dhe ja, ti do të jesh i pagojë dhe nuk do të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 1:20 ALB - Dhe ja, ti do të jesh i pagojë dhe nuk do të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 1:20 ALB - Dhe ja, ti do të jesh i pagojë dhe nuk do të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 1:20 ALB - Dhe ja, ti do të jesh i pagojë dhe nuk do të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 1:20 ALB - Dhe ja, ti do të jesh i pagojë dhe nuk do të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 1:20 ALB - Dhe ja, ti do të jesh i pagojë dhe nuk do të - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 1:20 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 1:20 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Ezekieli 3:26 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 3:26 (ALB) »
Unë do të bëj që gjuha jote të ngjitet në qiellzën tënde dhe do të mbetesh memec, kështu nuk do të jesh më për ta dikush që i qorton, sepse janë një shtëpi rebele.

Ezekieli 24:27 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 24:27 (ALB) »
Atë ditë ti do të hapësh gojën me ikanakun; atëherë ti do të flasësh dhe nuk do të jesh më memec, dhe do të jesh një shenjë për ta. Atëherë do të pranojnë se unë jam Zoti".

Zbulesa 3:19 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 3:19 (ALB) »
Unë të gjithë ata që i dua i qortoj dhe i ndëshkoj; prandaj ji i zellshëm dhe pendohu.

Hebrenjve 6:18 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 6:18 (ALB) »
që me anë të dy gjërave të pandryshueshme, në të cilat është e pamundur të Perëndia të gënjejë, të kemi trimërim të madh ne, që kemi kërkuar strehë duke u kapur nga shpresa që na u vu përpara.

Titi 1:2 ALB Bible Verse Image
Titi 1:2 (ALB) »
në shpresën e jetës së përjetshme, të cilën Perëndia, që nuk gënjen, e premtoi para të gjitha kohërave,

2 Timoteut 2:13 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 2:13 (ALB) »
Nëse jemi të pabesë, ai mbetet besnik, sepse ai nuk mund të mohojë vetveten.

Luka 1:45 ALB Bible Verse Image
Luka 1:45 (ALB) »
Tani, e lumur është ajo që besoi, sepse gjërat që i janë thënë nga ana e Zotit do të realizohen!.”

Luka 1:62 ALB Bible Verse Image
Luka 1:62 (ALB) »
Kështu me shenja e pyetën të atin, si donte që t’i quhej.

Luka 1:22 ALB Bible Verse Image
Luka 1:22 (ALB) »
Por, kur doli, nuk mundi t’u flasë atyre; atëherë ata e kuptuan se ai kishte pasur një vegim në tempull; ai u bënte shenja atyre, por mbeti i pagojë.

Marku 16:14 ALB Bible Verse Image
Marku 16:14 (ALB) »
Në fund iu shfaq të njëmbëdhjetëve kur ishin në tryezë dhe i qortoi për mosbesimin e tyre dhe për ngurtësinë e zemrës, sepse nuk u kishin besuar atyre që e kishin parë të ringjallur.

Marku 9:19 ALB Bible Verse Image
Marku 9:19 (ALB) »
Dhe ai duke u përgjigjur tha: “O brez që s’beson, deri kur do të jem me ju? Deri kur do t’ju duroj? Ma sillni këtu!.”

Isaia 7:9 ALB Bible Verse Image
Isaia 7:9 (ALB) »
Kryeqyteti i Efraimit është Samaria dhe i pari i Samarisë është i biri i Remaliahut. Po të mos besoni, me siguri nuk do të bëhemi të qëndrueshëm".

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 1:20 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 1:20 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 1:20 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 1:20 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 1:20 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 1:20 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 1:20 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
लूका 1:20 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 1:20 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 1:20 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 1:20 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 1:20 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 1:20 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಲೂಕನು 1:20 (KANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 1:20 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 1:20 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 1:20 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 1:20 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 1:20 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 1:20 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 1:20 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 1:20 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 1:20 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 1:20 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 1:20 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 1:20 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 1:20 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »