Luka 23:11 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 23:11 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 23:11 ALB - Atëherë Herodi, me ushtarët e vet, mbasi e fyu - Bible Verse Picture

Luka 23:11 ALB

Atëherë Herodi, me ushtarët e vet, mbasi e fyu dhe e talli, e veshi me një rrobe të shkëlqyeshme dhe ia riktheu Pilatit.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 23:11 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 23:10 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 23:11 ALB - Atëherë Herodi, me ushtarët e vet, mbasi e fyu - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 23:11 ALB - Atëherë Herodi, me ushtarët e vet, mbasi e fyu - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 23:11 ALB - Atëherë Herodi, me ushtarët e vet, mbasi e fyu - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 23:11 ALB - Atëherë Herodi, me ushtarët e vet, mbasi e fyu - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 23:11 ALB - Atëherë Herodi, me ushtarët e vet, mbasi e fyu - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 23:11 ALB - Atëherë Herodi, me ushtarët e vet, mbasi e fyu - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 23:11 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 23:11 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Marku 15:16 ALB Bible Verse Image
Marku 15:16 (ALB) »
Atëherë ushtarët e çuan Jezusin në oborrin e brendshëm domëthënë në pretorium, dhe mblodhën gjithë kohortën.

Mateu 27:27 ALB Bible Verse Image
Mateu 27:27 (ALB) »
Atëherë ushtarët e guvernatorit, mbasi e çuan Jezusin në pretoriumin e guvernatorit, mblodhën rreth tij gjithë kohortën.

Psalmet 69:19 ALB Bible Verse Image
Psalmet 69:19 (ALB) »
Ti e njeh poshtërsinë time, turpin tim dhe çnderimin tim; armiqtë e mi janë të gjithë para teje.

Marku 9:12 ALB Bible Verse Image
Marku 9:12 (ALB) »
Dhe ai, duke u përgjigjur, u tha atyre: “Elia me të vërtetë duhet të vijë më parë dhe të rivendosë çdo gjë; por, ashtu siç është shkruar për Birin e njeriut, ai duhet të vuajë shumë gjëra dhe të përçmohet.

Isaia 53:3 ALB Bible Verse Image
Isaia 53:3 (ALB) »
I përçmuar dhe i hedhur poshtë nga njerëzit, njeri i dhembjeve, njohës i vuajtjes, i ngjashëm me dikë para të cilit fshihet faqja, ishte përçmuar, dhe ne nuk e çmuam aspak.

Isaia 49:7 ALB Bible Verse Image
Isaia 49:7 (ALB) »
Kështu i thotë Zoti, Çliruesi i Izraelit, i Shenjti i tij, atij që përbuzet nga njerëzit, që urrehet nga kombi, shërbëtorit të sundimtarëve: Mbretërit do të shohin dhe do të ngrihen, princat do të bien përmbys, përr shkak të Zotit që është besnik, i Shenjti i Izraelit, që të ka zgjedhur".

Gjoni 19:5 ALB Bible Verse Image
Gjoni 19:5 (ALB) »
Jezusi, pra, doli, duke mbajtur kurorën prej gjembash dhe mantelin e purpurit. Dhe Pilati u tha atyre: “Ja njeriu!.”

Veprat e Apostujve 4:27 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 4:27 (ALB) »
Sepse pikërisht kundër Birit tënd të shenjtë, që ti e vajose, u mblodhën Herodi dhe Ponc Pilati me johebrenjtë dhe me popullin e Izraelit,

Psalmet 22:6 ALB Bible Verse Image
Psalmet 22:6 (ALB) »
Por unë jam një krimb dhe jo një njeri; turpi i njerëzve dhe përçmimi i popullit.

Luka 22:64 ALB Bible Verse Image
Luka 22:64 (ALB) »
Dhe, mbasi ia mbuluan sytë, i binin në fytyrë dhe e pyetnin duke thënë: Profetizo, kush është ai që të ra??".

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 23:11 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 23:11 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 23:11 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 23:11 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 23:11 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 23:11 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 23:11 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 23:11 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 23:11 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 23:11 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 23:11 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 23:11 (GUJIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 23:11 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 23:11 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 23:11 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 23:11 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 23:11 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 23:11 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 23:11 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 23:11 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 23:11 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 23:11 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 23:11 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 23:11 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 23:11 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »