Luka 23:8 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 23:8 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 23:8 ALB - Kur Herodi pa Jezusin, u gëzua shumë; prej - Bible Verse Picture

Luka 23:8 ALB

Kur Herodi pa Jezusin, u gëzua shumë; prej shumë kohësh ai donte ta shihte, sepse kishte dëgjuar shumë për të dhe shpresonte të shihte ndonjë mrekulli të kryer prej tij.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 23:8 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 23:7 (ALB)
Next Verse
Luka 23:9 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 23:8 ALB - Kur Herodi pa Jezusin, u gëzua shumë; prej - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 23:8 ALB - Kur Herodi pa Jezusin, u gëzua shumë; prej - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 23:8 ALB - Kur Herodi pa Jezusin, u gëzua shumë; prej - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 23:8 ALB - Kur Herodi pa Jezusin, u gëzua shumë; prej - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 23:8 ALB - Kur Herodi pa Jezusin, u gëzua shumë; prej - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 23:8 ALB - Kur Herodi pa Jezusin, u gëzua shumë; prej - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 23:8 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 23:8 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 14:1 ALB Bible Verse Image
Mateu 14:1 (ALB) »
Në atë kohë Herodi, tetrarku, mori vesh famën e Jezusit,

Marku 6:14 ALB Bible Verse Image
Marku 6:14 (ALB) »
Tani mbreti Herod dëgjoi të flitej për Jezusin, sepse emri i tij ishte bërë i njohur, dhe ai tha: “Ky Gjoni që pagëzonte u ngjall së vdekuri; prandaj në të po veprojnë pushtete çudibërëse.”

Luka 9:7 ALB Bible Verse Image
Luka 9:7 (ALB) »
Herodi, tetrarku, kishte dëgjuar për të gjitha gjërat që kishte kryer Jezusi dhe ishte në mëdyshje, sepse disa thoshin se Gjoni ishte ringjallur së vdekuri,

2 Mbretërve 5:11 ALB Bible Verse Image
2 Mbretërve 5:11 (ALB) »
Por Naamani u zemërua dhe iku, duke thënë: "Ja, unë mendoja: "Ai ka për të dalë me siguri përballë meje, do të ndalet, do të përmëndë emrin e Zotit, Perëndisë së tij, do të lëvizë dorën mbi pjesët e sëmura dhe do të më shërojë nga lebra".

2 Mbretërve 5:3 ALB Bible Verse Image
2 Mbretërve 5:3 (ALB) »
Ajo i tha zonjës së saj: "Po të mundte të shkonte zoti im te profeti që është në Samari, me siguri ky do ta shëronte nga lebra".

Luka 4:23 ALB Bible Verse Image
Luka 4:23 (ALB) »
Dhe ai u tha atyre: “Me siguri ju do të më përmendni fjalën e urtë: Mjek, shëro veten tëndee"; të gjitha ato që dëgjuam se u bënë në Kapernaum, bëji edhe këtu në atdheun tënd.”

Veprat e Apostujve 8:19 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 8:19 (ALB) »
duke thënë: “Ma jepni edhe mua këtë pushtet, që ai të cilit do t’i vë duart, të marrë Frymën e Shenjtë.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 23:8 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 23:8 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 23:8 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 23:8 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 23:8 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 23:8 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 23:8 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
लूका 23:8 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 23:8 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 23:8 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 23:8 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 23:8 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 23:8 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಲೂಕನು 23:8 (KANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 23:8 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 23:8 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 23:8 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 23:8 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 23:8 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 23:8 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 23:8 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 23:8 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 23:8 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 23:8 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 23:8 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 23:8 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 23:8 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »