Mateu 14:4 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Mateu 14:4 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Mateu 14:4 ALB - Sepse Gjoni i thoshte: “Nuk është e lejueshme - Bible Verse Picture

Mateu 14:4 ALB

Sepse Gjoni i thoshte: “Nuk është e lejueshme të bashkëjetosh me të!.”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Mateu 14:4 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Mateu 14:3 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Mateu 14:4 ALB - Sepse Gjoni i thoshte: “Nuk është e lejueshme - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Mateu 14:4 ALB - Sepse Gjoni i thoshte: “Nuk është e lejueshme - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Mateu 14:4 ALB - Sepse Gjoni i thoshte: “Nuk është e lejueshme - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Mateu 14:4 ALB - Sepse Gjoni i thoshte: “Nuk është e lejueshme - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Mateu 14:4 ALB - Sepse Gjoni i thoshte: “Nuk është e lejueshme - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Mateu 14:4 ALB - Sepse Gjoni i thoshte: “Nuk është e lejueshme - Bible Verse Picture
View New Tab

Mateu 14:4 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Mateu 14:4 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Levitiku 20:21 ALB Bible Verse Image
Levitiku 20:21 (ALB) »
Në qoftë se dikush merr gruan e vëllait të tij, kjo është një gjë e papastër; ai ka zbuluar lakuriqësinë e vëllait të tij; nuk do të kenë fëmijë.

Levitiku 18:16 ALB Bible Verse Image
Levitiku 18:16 (ALB) »
Nuk do të zbulosh lakuriqësinë e gruas së vëllait tënd; është lakuriqësia e vëllait tënd.

Marku 6:18 ALB Bible Verse Image
Marku 6:18 (ALB) »
Gjoni, pra, i thoshte Herodit: “Nuk është e lejueshme të kesh gruan e vëllait tënd!”

Isaia 8:20 ALB Bible Verse Image
Isaia 8:20 (ALB) »
Përmbahuni ligjit dhe dëshmisë! Në rast se një popull nuk flet në këtë mënyrë, kjo do të thotë se ai nuk ka dritë.

Fjalët e urta 28:1 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 28:1 (ALB) »
I pabesi ikën me vrap edhe në se askush nuk e ndjek, por i drejti është i sigurt si një luan.

2 Kronikave 26:18 ALB Bible Verse Image
2 Kronikave 26:18 (ALB) »
Ata iu kundërvunë mbretit Uziah dhe i thanë: "Nuk të takon ty, o Uziah, t’i ofrosh temjan Zotit, por priftërinjve, bijve të Aaronit, që janë shenjtëruar për të ofruar temjan. Dil nga vendi i shenjtë, sepse ke kryer mëkat! Kjo nuk do të sjellë asnjë nder nga ana e Zotit Perëndi".

1 Mbretërve 21:19 ALB Bible Verse Image
1 Mbretërve 21:19 (ALB) »
Do t’i flasësh kështu: Kështu thotë Zoti: "Në fillim vrave një njeri dhe pastaj i rrëmbeve pronën". Pastaj t’i thuash: Kështu thotë Zoti: "Po në atë vend ku qentë kanë lëpirë gjakun e Nabothit, ata kanë për të lëpirë edhe gjakun tënd"".

2 Samuelit 12:7 ALB Bible Verse Image
2 Samuelit 12:7 (ALB) »
Atëherë Nathani i tha Davidit: "Ti je ai njeri! Kështu thotë Zoti, Perëndia i Izraelit: "Unë të kam vajosur mbret të Izraelit dhe të kam çliruar nga duart e Saulit.

Ligji i Përtërirë 25:5 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 25:5 (ALB) »
Në rast se disa vëllezër banojnë bashkë dhe njeri prej tyre vdes pa lënë fëmijë, gruaja e të ndjerit nuk do të martohet me një të huaj jashtë familjes; i kunati do të hyjë tek ajo dhe do ta marrë për grua, duke plotësuar kështu ndaj saj detyrimin e tij prej kunati;

Veprat e Apostujve 24:24 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 24:24 (ALB) »
Pas disa ditësh Feliksi, që kishte ardhur me gruan e vet Druzila, që ishte jude, dërgoi ta thërresin Palin dhe e dëgjoi lidhur me besimin në Jezu Krishtin.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Matthew 14:4 (ASV) »
King James Version (KJV)
Matthew 14:4 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Matthew 14:4 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Matthew 14:4 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Matthew 14:4 (WEB) »
French Bible (LSG)
Matthieu 14:4 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Matthäus 14:4 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮੱਤੀ 14:4 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মথি 14:4 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
मत्तय 14:4 (MARIRV) »
Arabic Bible (AVD)
مَتَّى 14:4 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Mateus 14:4 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ma-thi-ơ 14:4 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Mateo 14:4 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Matteo 14:4 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 太 福 音 14:4 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 太 福 音 14:4 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Matteus 14:4 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Матфея 14:4 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Матвія 14:4 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Máté 14:4 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Матей 14:4 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Matteus 14:4 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »