Mateu 14:23 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Mateu 14:23 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Mateu 14:23 ALB - Mbasi i nisi ato, u ngjit vetëm mbi mal për - Bible Verse Picture

Mateu 14:23 ALB

Mbasi i nisi ato, u ngjit vetëm mbi mal për t’u lutur. Dhe kur u ngrys ai gjëndej aty, i vetëm fare.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Mateu 14:23 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Mateu 14:22 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Mateu 14:23 ALB - Mbasi i nisi ato, u ngjit vetëm mbi mal për - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Mateu 14:23 ALB - Mbasi i nisi ato, u ngjit vetëm mbi mal për - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Mateu 14:23 ALB - Mbasi i nisi ato, u ngjit vetëm mbi mal për - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Mateu 14:23 ALB - Mbasi i nisi ato, u ngjit vetëm mbi mal për - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Mateu 14:23 ALB - Mbasi i nisi ato, u ngjit vetëm mbi mal për - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Mateu 14:23 ALB - Mbasi i nisi ato, u ngjit vetëm mbi mal për - Bible Verse Picture
View New Tab

Mateu 14:23 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Mateu 14:23 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Luka 6:12 ALB Bible Verse Image
Luka 6:12 (ALB) »
Në ato ditë ndodhi që ai shkoi në mal për t’u lutur, dhe e kaloi natën duke iu lutur Perëndisë.

Marku 6:46 ALB Bible Verse Image
Marku 6:46 (ALB) »
Sapo e lejoi, ai iu ngjit malit për t’u lutur.

Mateu 26:36 ALB Bible Verse Image
Mateu 26:36 (ALB) »
Atëherë Jezusi shkoi bashkë me ta në një vend, që quhej Gjetsemani, dhe u tha dishepujve: “Uluni këtu, ndërsa unë po shkoi aty të lutem.”

Mateu 6:6 ALB Bible Verse Image
Mateu 6:6 (ALB) »
Por ti, kur lutesh, futu në dhomëzën tënde, mbylle derën dhe lutju Atit tënd në fshehtësi; dhe Ati yt, që shikon në fshehtësi, do të ta shpërblejë publikisht.

Veprat e Apostujve 6:4 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 6:4 (ALB) »
Kurse ne do të vazhdojmë t’i kushtohemi lutjes dhe shërbesës së fjalës.”

Gjoni 6:15 ALB Bible Verse Image
Gjoni 6:15 (ALB) »
Por Jezusi, duke ditur se po vinin ta kapnin për ta bërë mbret, u tërhoq përsëri mbi malin, fill i vetëm.

Luka 9:28 ALB Bible Verse Image
Luka 9:28 (ALB) »
Dhe ndodhi që afërsisht tetë ditë pas këtyre thënieve, Ai mori me vete Pjetrin, Gjonin Jakobin dhe u ngjit në mal për t’u lutur.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Matthew 14:23 (ASV) »
King James Version (KJV)
Matthew 14:23 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Matthew 14:23 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Matthew 14:23 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Matthew 14:23 (WEB) »
French Bible (LSG)
Matthieu 14:23 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Matthäus 14:23 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮੱਤੀ 14:23 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মথি 14:23 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Mateus 14:23 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ma-thi-ơ 14:23 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Mateo 14:23 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Matteo 14:23 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 太 福 音 14:23 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 太 福 音 14:23 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Matteus 14:23 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Матфея 14:23 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Матвія 14:23 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Máté 14:23 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Матей 14:23 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Matteus 14:23 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »