Mateu 18:18 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Mateu 18:18 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Mateu 18:18 ALB - Në të vërtetë ju them se gjitha gjërat që - Bible Verse Picture

Mateu 18:18 ALB

Në të vërtetë ju them se gjitha gjërat që do të keni lidhur mbi tokë do të jenë lidhur edhe në qiell; dhe gjitha gjërat që keni zgjidhur mbi tokë do të jenë zgjidhur edhe në qiell.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Mateu 18:18 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Mateu 18:17 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Mateu 18:18 ALB - Në të vërtetë ju them se gjitha gjërat që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Mateu 18:18 ALB - Në të vërtetë ju them se gjitha gjërat që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Mateu 18:18 ALB - Në të vërtetë ju them se gjitha gjërat që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Mateu 18:18 ALB - Në të vërtetë ju them se gjitha gjërat që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Mateu 18:18 ALB - Në të vërtetë ju them se gjitha gjërat që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Mateu 18:18 ALB - Në të vërtetë ju them se gjitha gjërat që - Bible Verse Picture
View New Tab

Mateu 18:18 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Mateu 18:18 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 16:19 ALB Bible Verse Image
Mateu 16:19 (ALB) »
Dhe unë do të të jap çelësat e mbretërisë së qiejve; gjithçka që të kesh lidhur mbi tokë, do të jetë lidhur në qiej, dhe gjithçka që të kesh zgjidhur mbi tokë, do të jetë zgjidhur në qiej.”

2 Korintasve 2:10 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 2:10 (ALB) »
Por atij që ju do t’i falni diçka, e fal edhe unë, sepse edhe unë, nëse kam falur gjë, kujtdo që t’ia kem falur, e bëra për ju përpara Krishtit,

Gjoni 20:23 ALB Bible Verse Image
Gjoni 20:23 (ALB) »
Kujt do t’ia falni mëkatet, do t’i jenë falur, kujt do t’ia mbani, do t’i jenë mbajtur.”

1 Korintasve 5:4 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 5:4 (ALB) »
Në emër të Zotit tonë Jezu Krisht, mbasi të mblidheni ju bashkë me frymën time, me fuqinë e Zotit tonë Jezu Krisht,

Zbulesa 3:7 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 3:7 (ALB) »
“Dhe engjëllit të kishës së Filadelfisë shkruaji: këtë thotë i Shenjti, i Vërteti, ai që ka çelësin e Davidit, ai që hap dhe askush nuk mbyll; dhe mbyll dhe askush nuk hap.

Veprat e Apostujve 15:23 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 15:23 (ALB) »
me një letër të shkruar nga dora e tyre që thoshte: “Apostujt, pleqtë dhe vëllezërit, vëllezërve nga johebrenjtë që janë në Antioki, Siri dhe Kiliki, përshëndetje.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Matthew 18:18 (ASV) »
King James Version (KJV)
Matthew 18:18 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Matthew 18:18 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Matthew 18:18 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Matthew 18:18 (WEB) »
French Bible (LSG)
Matthieu 18:18 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Matthäus 18:18 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮੱਤੀ 18:18 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মথি 18:18 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Mateus 18:18 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ma-thi-ơ 18:18 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Mateo 18:18 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Matteo 18:18 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 太 福 音 18:18 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 太 福 音 18:18 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Matteus 18:18 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Матфея 18:18 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Матвія 18:18 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Máté 18:18 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Матей 18:18 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Matteus 18:18 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »