Mateu 2:20 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Mateu 2:20 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Mateu 2:20 ALB - dhe i thotë: “Çohu, merr fëmijën dhe - Bible Verse Picture

Mateu 2:20 ALB

dhe i thotë: “Çohu, merr fëmijën dhe nënën e tij dhe shko në vendin e Izraelit, sepse ata që donin ta vrisnin fëmijën kanë vdekur.”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Mateu 2:20 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Mateu 2:19 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Mateu 2:20 ALB - dhe i thotë: “Çohu, merr fëmijën dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Mateu 2:20 ALB - dhe i thotë: “Çohu, merr fëmijën dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Mateu 2:20 ALB - dhe i thotë: “Çohu, merr fëmijën dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Mateu 2:20 ALB - dhe i thotë: “Çohu, merr fëmijën dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Mateu 2:20 ALB - dhe i thotë: “Çohu, merr fëmijën dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Mateu 2:20 ALB - dhe i thotë: “Çohu, merr fëmijën dhe - Bible Verse Picture
View New Tab

Mateu 2:20 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Mateu 2:20 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Eksodi 4:19 ALB Bible Verse Image
Eksodi 4:19 (ALB) »
Zoti i tha Moisiut në Madian: "Shko, kthehu në Egjipt sepse të gjithë ata që kërkonin jetën tënde kanë vdekur".

Fjalët e urta 3:5 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 3:5 (ALB) »
Ki besim tek Zoti me gjithë zemër dhe mos u mbështet në gjykimin tënd;

1 Mbretërve 11:21 ALB Bible Verse Image
1 Mbretërve 11:21 (ALB) »
Kur Hadadi në Egjipt mësoi që Davidi ishte shtrirë pranë etërve të tij në një gjumë të rëndë dhe që Joabi, komandant i ushtrisë kishte vdekur, Hadadi i tha Faraonit: "Më ler të iki, dhe të shkoj në vendin tim".

1 Mbretërve 12:1 ALB Bible Verse Image
1 Mbretërve 12:1 (ALB) »
Roboami shkoi në Sikem, sepse tërë Izraeli kishte ardhur aty për ta bërë mbret.

1 Mbretërve 11:40 ALB Bible Verse Image
1 Mbretërve 11:40 (ALB) »
Prandaj Salomoni kërkoi të shkaktonte vdekjen e Jeroboamit; por Jeroboami u ngrit dhe iku në Egjipt pranë Shishakut, mbretit të Egjiptit, dhe qëndroi në Egjipt deri sa vdiq Salomoni.

Mateu 2:13 ALB Bible Verse Image
Mateu 2:13 (ALB) »
Tani pasi u nisën Dijetarët, ja një engjëll i Zotit iu shfaq në ëndërr Jozefit dhe i tha: “Çohu, merr fëmijën dhe nënën e tij dhe ik në Egjipt, dhe rri aty deri sa të të lajmëroj, sepse Herodi do ta kërkojë fëmijën për ta vrarë.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Matthew 2:20 (ASV) »
King James Version (KJV)
Matthew 2:20 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Matthew 2:20 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Matthew 2:20 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Matthew 2:20 (WEB) »
French Bible (LSG)
Matthieu 2:20 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Matthäus 2:20 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮੱਤੀ 2:20 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মথি 2:20 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
मत्तय 2:20 (MARIRV) »
Arabic Bible (AVD)
مَتَّى 2:20 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Mateus 2:20 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ma-thi-ơ 2:20 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Mateo 2:20 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Matteo 2:20 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 太 福 音 2:20 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 太 福 音 2:20 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Matteus 2:20 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Матфея 2:20 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Матвія 2:20 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Máté 2:20 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Матей 2:20 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Matteus 2:20 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »