Mateu 23:17 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Mateu 23:17 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Mateu 23:17 ALB - Të marrë dhe të verbër! Sepse cili është - Bible Verse Picture

Mateu 23:17 ALB

Të marrë dhe të verbër! Sepse cili është më i madh: ari apo tempulli që e shenjtëron arin?

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Mateu 23:17 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Mateu 23:16 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Mateu 23:17 ALB - Të marrë dhe të verbër! Sepse cili është - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Mateu 23:17 ALB - Të marrë dhe të verbër! Sepse cili është - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Mateu 23:17 ALB - Të marrë dhe të verbër! Sepse cili është - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Mateu 23:17 ALB - Të marrë dhe të verbër! Sepse cili është - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Mateu 23:17 ALB - Të marrë dhe të verbër! Sepse cili është - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Mateu 23:17 ALB - Të marrë dhe të verbër! Sepse cili është - Bible Verse Picture
View New Tab

Mateu 23:17 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Mateu 23:17 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 23:19 ALB Bible Verse Image
Mateu 23:19 (ALB) »
Të marrë dhe të verbër! Sepse cila është më e madhe, oferta apo altari që e shenjtëron ofertën?

Eksodi 30:26 ALB Bible Verse Image
Eksodi 30:26 (ALB) »
Me të do të vajosësh çadrën e mbledhjes dhe arkën e dëshmisë,

Psalmet 94:8 ALB Bible Verse Image
Psalmet 94:8 (ALB) »
Kërkoni të kuptoni, o njerëz të pamend midis popullit; dhe ju budallenj, kur do të bëheni të zgjuar?

Numrat 16:38 ALB Bible Verse Image
Numrat 16:38 (ALB) »
dhe nga temjanicat e atyre që kanë kryer mëkate duke vënë në rrezik jetën e tyre, të bëhen aq petëza të rrahura për të veshur altarin, sepse i kanë paraqitur para Zotit dhe për këtë arësye janë të shenjta; dhe do të shërbejnë si një qortim për bijtë e Izraelit".

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Matthew 23:17 (ASV) »
King James Version (KJV)
Matthew 23:17 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Matthew 23:17 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Matthew 23:17 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Matthew 23:17 (WEB) »
French Bible (LSG)
Matthieu 23:17 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Matthäus 23:17 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮੱਤੀ 23:17 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মথি 23:17 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Mateus 23:17 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ma-thi-ơ 23:17 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Mateo 23:17 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Matteo 23:17 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 太 福 音 23:17 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 太 福 音 23:17 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Matteus 23:17 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Матфея 23:17 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Матвія 23:17 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Máté 23:17 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Матей 23:17 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Matteus 23:17 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »