Veprat e Apostujve 10:24 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Veprat e Apostujve 10:24 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 10:24 ALB - Një ditë më pas hynë në Cezare. Por Korneli - Bible Verse Picture

Veprat e Apostujve 10:24 ALB

Një ditë më pas hynë në Cezare. Por Korneli po i priste dhe kishte mbledhur farefisin e tij dhe miqtë e tij të ngushtë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Veprat e Apostujve 10:24 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Veprat e Apostujve 10:24 ALB - Një ditë më pas hynë në Cezare. Por Korneli - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Veprat e Apostujve 10:24 ALB - Një ditë më pas hynë në Cezare. Por Korneli - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Veprat e Apostujve 10:24 ALB - Një ditë më pas hynë në Cezare. Por Korneli - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Veprat e Apostujve 10:24 ALB - Një ditë më pas hynë në Cezare. Por Korneli - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Veprat e Apostujve 10:24 ALB - Një ditë më pas hynë në Cezare. Por Korneli - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Veprat e Apostujve 10:24 ALB - Një ditë më pas hynë në Cezare. Por Korneli - Bible Verse Picture
View New Tab

Veprat e Apostujve 10:24 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Veprat e Apostujve 10:24 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Isaia 2:3 ALB Bible Verse Image
Isaia 2:3 (ALB) »
Shumë popuj do të vijnë duke thënë: "Ejani, të ngjitemi në malin e Zotit, në shtëpinë e Perëndisë të Jakobit; ai do të na mësojë rrugët e tij dhe ne do të ecim në shtigjet e tij". Sepse nga Sioni do të dalë ligji dhe nga Jeruzalemi fjala e Zotit.

Gjoni 1:41 ALB Bible Verse Image
Gjoni 1:41 (ALB) »
Ky gjeti më të parin vëllanë e vet, Simonin, dhe i tha: “E gjetëm Mesian që përkthyer do të thotë: "Krishti"”;

Gjoni 1:1 ALB Bible Verse Image
Gjoni 1:1 (ALB) »
Në fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranë Perëndisë, dhe Fjala ishte Perëndi.

Gjoni 4:28 ALB Bible Verse Image
Gjoni 4:28 (ALB) »
Atëherë gruaja e la kovën e saj dhe u kthye në qytet dhe u tha njerëzve:

Luka 5:29 ALB Bible Verse Image
Luka 5:29 (ALB) »
Pastaj Levi i përgatiti në shtëpinë e tij një gosti të madhe, dhe një numër i madh tagrambledhësish e të tjerë rrinin në tryezë bashkë me ta.

Marku 5:19 ALB Bible Verse Image
Marku 5:19 (ALB) »
por Jezusi nuk e lejoj, madje i tha: “Shko në shtëpinë tënde, te të tut dhe u trego atyre çfarë gjërash të medha bëri Zoti dhe si pati mëshirë për ty.”

Mateu 9:9 ALB Bible Verse Image
Mateu 9:9 (ALB) »
Pastaj Jezusi, duke shkuar tutje, pa një burrë që rrinte në doganë, i quajtur Mate, dhe i tha: “Ndiqmë!.” Dhe ai u çua dhe e ndoqi.

Zakaria 3:10 ALB Bible Verse Image
Zakaria 3:10 (ALB) »
Në atë ditë," thotë Zoti i ushtrive, "secili nga ju do të ftojë fqinjin e vet nën hardhinë e tij dhe nën fikun e tij".

Zakaria 8:20 ALB Bible Verse Image
Zakaria 8:20 (ALB) »
Kështu thotë Zoti i ushtrive: "Do të vijnë akoma popuj dhe banorë të shumë qyteteve;

Mikea 4:2 ALB Bible Verse Image
Mikea 4:2 (ALB) »
Do të vijnë shumë kombe dhe do të thonë: "Ejani, të ngjitemi në malin e Zotit dhe në shtëpinë e Perëndisë të Jakobit; ai do të na mësojë rrugët e tij dhe ne do të ecim në shtigjet e tij". Sepse nga Sioni do të dalë ligji dhe nga Jeruzalemi fjala e Zotit.

Veprat e Apostujve 8:40 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 8:40 (ALB) »
Por Filipi u gjet në Azot; dhe, duke vazhduar, ungjillëzoi të gjitha qytetet, derisa arriti në Cezare.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Acts 10:24 (ASV) »
King James Version (KJV)
Acts 10:24 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Acts 10:24 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Acts 10:24 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Acts 10:24 (WEB) »
French Bible (LSG)
Actes 10:24 (LSG) »
Portuguese Bible (BSL)
Atos 10:24 (BSL) »
Spanish Bible (RVA)
Hechos 10:24 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Atti 10:24 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
使 徒 行 传 10:24 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
使 徒 行 傳 10:24 (CUVT) »
Russian Bible (RUSV)
Деяния 10:24 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Дії 10:24 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Apostolok 10:24 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Деяния 10:24 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
使徒行伝 10:24 (JPN) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »