Veprat e Apostujve 19:16 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Veprat e Apostujve 19:16 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 19:16 ALB - Atëherë ai njeri që kishte frymën e ligë u - Bible Verse Picture

Veprat e Apostujve 19:16 ALB

Atëherë ai njeri që kishte frymën e ligë u hodh mbi ta dhe si i mundi, ushtroi një dhunë aq të madhe sa ata ikën nga ajo shtëpi, lakuriq e të plagosur.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Veprat e Apostujve 19:16 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Veprat e Apostujve 19:16 ALB - Atëherë ai njeri që kishte frymën e ligë u - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Veprat e Apostujve 19:16 ALB - Atëherë ai njeri që kishte frymën e ligë u - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Veprat e Apostujve 19:16 ALB - Atëherë ai njeri që kishte frymën e ligë u - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Veprat e Apostujve 19:16 ALB - Atëherë ai njeri që kishte frymën e ligë u - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Veprat e Apostujve 19:16 ALB - Atëherë ai njeri që kishte frymën e ligë u - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Veprat e Apostujve 19:16 ALB - Atëherë ai njeri që kishte frymën e ligë u - Bible Verse Picture
View New Tab

Veprat e Apostujve 19:16 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Veprat e Apostujve 19:16 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Marku 5:3 ALB Bible Verse Image
Marku 5:3 (ALB) »
i cili banonte në varreza dhe kurrkush s’kishte mundur ta lidhë, qoftë edhe me zinxhirë.

Marku 5:15 ALB Bible Verse Image
Marku 5:15 (ALB) »
Kur erdhën te Jezusi, panë të idemonizuarin ulur, të veshur dhe me mendje në rregull, atë që ishte idemonizuar nga Legjoni, dhe kishin frikë.

Luka 8:29 ALB Bible Verse Image
Luka 8:29 (ALB) »
Sepse Jezusi po i jepte urdhër frymës së ndyrë të dilte nga ai njeri, sepse shumë herë e kishte pushtuar dhe ndonëse e kishin lidhur me zinxhirë e me pranga dhe e ruanin, ai i këpuste prangat dhe shtyhej prej demonit nëpër shkretëtirat.

Luka 8:35 ALB Bible Verse Image
Luka 8:35 (ALB) »
Atëherë njerëzit dolën për të parë ç’kishte ndodhur dhe erdhën te Jezusi, dhe gjetën atë njeri, nga i cili kishin dalë demonët, të ulur te këmbët e Jezusit, të veshur dhe me mendje në rregull, dhe patën frikë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Acts 19:16 (ASV) »
King James Version (KJV)
Acts 19:16 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Acts 19:16 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Acts 19:16 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Acts 19:16 (WEB) »
French Bible (LSG)
Actes 19:16 (LSG) »
Portuguese Bible (BSL)
Atos 19:16 (BSL) »
Spanish Bible (RVA)
Hechos 19:16 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Atti 19:16 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
使 徒 行 传 19:16 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
使 徒 行 傳 19:16 (CUVT) »
Russian Bible (RUSV)
Деяния 19:16 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Дії 19:16 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Apostolok 19:16 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Деяния 19:16 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
使徒行伝 19:16 (JPN) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »