Veprat e Apostujve 21:4 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Veprat e Apostujve 21:4 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 21:4 ALB - Dhe, si i gjetëm dishepujt, qëndruam atje - Bible Verse Picture

Veprat e Apostujve 21:4 ALB

Dhe, si i gjetëm dishepujt, qëndruam atje shtatë ditë; të shtyrë nga Fryma, ata i thoshin Palit të mos ngjitej në Jeruzalem.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Veprat e Apostujve 21:4 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Veprat e Apostujve 21:4 ALB - Dhe, si i gjetëm dishepujt, qëndruam atje - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Veprat e Apostujve 21:4 ALB - Dhe, si i gjetëm dishepujt, qëndruam atje - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Veprat e Apostujve 21:4 ALB - Dhe, si i gjetëm dishepujt, qëndruam atje - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Veprat e Apostujve 21:4 ALB - Dhe, si i gjetëm dishepujt, qëndruam atje - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Veprat e Apostujve 21:4 ALB - Dhe, si i gjetëm dishepujt, qëndruam atje - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Veprat e Apostujve 21:4 ALB - Dhe, si i gjetëm dishepujt, qëndruam atje - Bible Verse Picture
View New Tab

Veprat e Apostujve 21:4 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Veprat e Apostujve 21:4 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Veprat e Apostujve 20:22 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 20:22 (ALB) »
Dhe ja, tani, i shtyrë nga Fryma, po shkoj në Jeruzalem pa ditur se ç’do të më ndodhë atje,

Veprat e Apostujve 21:10 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 21:10 (ALB) »
Dhe, pasi qëndruam ne atje shumë ditë, zbriti nga Judeja një farë profeti me emër Agabo.

Mateu 10:11 ALB Bible Verse Image
Mateu 10:11 (ALB) »
Në çfarëdo qytet ose fshat që të hyni, pyetni në se ka aty ndonjë njeri të denjë dhe banoni tek ai deri sa të niseni.

Veprat e Apostujve 11:26 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 11:26 (ALB) »
Dhe plot një vit ata u bashkuan me atë kishë dhe mësuan një numër të madh njerëzish; dhe, për të parën herë në Antioki, dishepujt u quajtën të Krishterë.

Veprat e Apostujve 28:14 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 28:14 (ALB) »
Kur gjetëm atje vëllezër, na lutën të rrimë tek ata shtatë ditë. Dhe kështu mbërritëm në Romë.

Veprat e Apostujve 20:6 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 20:6 (ALB) »
Kurse ne u nisëm nga Filipi, pas ditëve të të Ndormëve, dhe për pesë ditë i arritëm në Troas, ku qëndruam shtatë ditë.

Veprat e Apostujve 19:1 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 19:1 (ALB) »
Dhe ndërsa Apollo ishte ende në Korint, Pali, mbasi shkoi në vendet më të larta, arriti në Efes dhe, si gjeti disa dishepuj, u tha atyre:

2 Timoteut 1:17 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 1:17 (ALB) »
madje, kur erdhi në Romë, më kërkoi me shumë zell dhe më gjeti.

Zbulesa 1:10 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 1:10 (ALB) »
Isha në Frymë ditën e Zotit dhe dëgjova pas meje një zë të madh si nga një bori,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Acts 21:4 (ASV) »
King James Version (KJV)
Acts 21:4 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Acts 21:4 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Acts 21:4 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Acts 21:4 (WEB) »
French Bible (LSG)
Actes 21:4 (LSG) »
Portuguese Bible (BSL)
Atos 21:4 (BSL) »
Spanish Bible (RVA)
Hechos 21:4 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Atti 21:4 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
使 徒 行 传 21:4 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
使 徒 行 傳 21:4 (CUVT) »
Russian Bible (RUSV)
Деяния 21:4 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Дії 21:4 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Apostolok 21:4 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Деяния 21:4 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
使徒行伝 21:4 (JPN) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »