Veprat e Apostujve 21:16 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Veprat e Apostujve 21:16 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 21:16 ALB - Me ne erdhën edhe disa dishepuj nga Cezareja dhe - Bible Verse Picture

Veprat e Apostujve 21:16 ALB

Me ne erdhën edhe disa dishepuj nga Cezareja dhe prunë me ta njëfarë Mnasoni, lindur në Qipro, një dishepull i vjetër, tek i cili do të bujtnim.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Veprat e Apostujve 21:16 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Veprat e Apostujve 21:16 ALB - Me ne erdhën edhe disa dishepuj nga Cezareja dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Veprat e Apostujve 21:16 ALB - Me ne erdhën edhe disa dishepuj nga Cezareja dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Veprat e Apostujve 21:16 ALB - Me ne erdhën edhe disa dishepuj nga Cezareja dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Veprat e Apostujve 21:16 ALB - Me ne erdhën edhe disa dishepuj nga Cezareja dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Veprat e Apostujve 21:16 ALB - Me ne erdhën edhe disa dishepuj nga Cezareja dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Veprat e Apostujve 21:16 ALB - Me ne erdhën edhe disa dishepuj nga Cezareja dhe - Bible Verse Picture
View New Tab

Veprat e Apostujve 21:16 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Veprat e Apostujve 21:16 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Fjalët e urta 16:31 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 16:31 (ALB) »
Flokët e bardha janë një kurorë lavdie; atë e gjejmë në rrugën e drejtësisë.

Psalmet 92:14 ALB Bible Verse Image
Psalmet 92:14 (ALB) »
Do të japin fryte edhe në pleqëri, do të jenë të lulëzuar dhe të blertë,

Psalmet 71:17 ALB Bible Verse Image
Psalmet 71:17 (ALB) »
O Perëndi, ti më ke mësuar që në fëmijëri; dhe deri më sot unë kam shpallur mrekullitë e tua.

Filipianëve 1:9 ALB Bible Verse Image
Filipianëve 1:9 (ALB) »
Dhe për këtë lutem që dashuria juaj të teprojë gjithnjë e më shumë në njohuri dhe në çdo dallim,

Romakëve 16:7 ALB Bible Verse Image
Romakëve 16:7 (ALB) »
Të fala Andronikut dhe Juniës, kushërinj të mi dhe shokë burgu, të cilët janë dalluar midis apostujve dhe kanë qenë në Krishtin përpara meje.

Veprat e Apostujve 11:19 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 11:19 (ALB) »
Ndërkaq ata që ishin shpërndarë për shkak të përndjekjes që nisi me Stefanin, arritën deri në Feniki, në Qipro dhe në Antioki, duke mos ia shpallur fjalën asnjë tjetri, përveç Judenjve.

Veprat e Apostujve 15:39 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 15:39 (ALB) »
Atëherë lindi një grindje saqë ata u ndanë njëri nga tjetri; pastaj Barnaba, mbasi mori Markun, lundroi për në Qipro.

Veprat e Apostujve 10:24 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 10:24 (ALB) »
Një ditë më pas hynë në Cezare. Por Korneli po i priste dhe kishte mbledhur farefisin e tij dhe miqtë e tij të ngushtë.

Veprat e Apostujve 21:8 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 21:8 (ALB) »
Të nesërmen u nisëm (ne që ishim shokë me Palin), arritëm në Cezare dhe hymë në shtëpinë e Filip ungjilltarit, që ishte një nga të shtatët, dhe ndenjëm tek ai.

Veprat e Apostujve 10:48 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 10:48 (ALB) »
Kështu ai urdhëroi që ata të pagëzoheshin në emër të Zotit Jezus. Ata pastaj iu lutën të qëndronte disa ditë me ta.

Veprat e Apostujve 21:3 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 21:3 (ALB) »
Pamë nga larg Qipron dhe e lamë në të majtë, vazhduam lundrimin për në Siri dhe dolëm në Tiro, sepse atje anija kishte për të shkarkuar.

Veprat e Apostujve 8:40 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 8:40 (ALB) »
Por Filipi u gjet në Azot; dhe, duke vazhduar, ungjillëzoi të gjitha qytetet, derisa arriti në Cezare.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Acts 21:16 (ASV) »
King James Version (KJV)
Acts 21:16 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Acts 21:16 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Acts 21:16 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Acts 21:16 (WEB) »
French Bible (LSG)
Actes 21:16 (LSG) »
Portuguese Bible (BSL)
Atos 21:16 (BSL) »
Spanish Bible (RVA)
Hechos 21:16 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Atti 21:16 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
使 徒 行 传 21:16 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
使 徒 行 傳 21:16 (CUVT) »
Russian Bible (RUSV)
Деяния 21:16 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Дії 21:16 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Apostolok 21:16 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Деяния 21:16 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
使徒行伝 21:16 (JPN) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »