Veprat e Apostujve 21:40 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Veprat e Apostujve 21:40 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 21:40 ALB - Dhe, mbasi e lejoi, Pali, duke qëndruar në - Bible Verse Picture

Veprat e Apostujve 21:40 ALB

Dhe, mbasi e lejoi, Pali, duke qëndruar në këmbë mbi shkallarët, i bëri shenjë me dorë popullit. Dhe, si u bë heshtje e madhe, i foli në gjuhën hebraike, duke thënë:

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Veprat e Apostujve 21:40 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Veprat e Apostujve 21:40 ALB - Dhe, mbasi e lejoi, Pali, duke qëndruar në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Veprat e Apostujve 21:40 ALB - Dhe, mbasi e lejoi, Pali, duke qëndruar në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Veprat e Apostujve 21:40 ALB - Dhe, mbasi e lejoi, Pali, duke qëndruar në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Veprat e Apostujve 21:40 ALB - Dhe, mbasi e lejoi, Pali, duke qëndruar në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Veprat e Apostujve 21:40 ALB - Dhe, mbasi e lejoi, Pali, duke qëndruar në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Veprat e Apostujve 21:40 ALB - Dhe, mbasi e lejoi, Pali, duke qëndruar në - Bible Verse Picture
View New Tab

Veprat e Apostujve 21:40 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Veprat e Apostujve 21:40 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Veprat e Apostujve 12:17 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 12:17 (ALB) »
Por ai u bëri shenjë me dorë të heshtnin dhe u tregoi se si Zoti e kishte nxjerrë nga burgu. Pastaj tha: “Ua tregoni këto Jakobit dhe vëllezërve!.” Pastaj doli dhe shkoi në një vend tjetër.

Veprat e Apostujve 22:2 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 22:2 (ALB) »
Kur dëgjuan se u fliste atyre në gjuhën hebraike, heshtën edhe më shumë. Pastaj ai tha:

Gjoni 5:2 ALB Bible Verse Image
Gjoni 5:2 (ALB) »
Në Jeruzalem, afër portës së dhenve, është një pellg që në hebraisht quhet Betesda, dhe ka pesë portikë.

Veprat e Apostujve 26:14 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 26:14 (ALB) »
Mbasi të gjithë ne ramë përtokë, dëgjova një zë që po më fliste dhe më tha në gjuhën hebraike: "Saul, Saul, pse më përndjek? Éshtë e rëndë për ty të godasësh me shkelm kundër gjembave".

Veprat e Apostujve 21:35 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 21:35 (ALB) »
Dhe kur arriti te shkallaret, ndodhi që, për shkak të dhunës së turmës, duhej të bartej nga ushtarët,

Zbulesa 16:16 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 16:16 (ALB) »
Dhe i mblodhën në një vend që hebraisht quhet “Armagedon.”

Veprat e Apostujve 19:33 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 19:33 (ALB) »
Atëherë nga turma nxorën Aleksandrin, të cilin e shtynin Judenjtë. Dhe Aleksandri, mbasi bëri shenjë me dorë, donte të paraqiste një apologji para popullit.

Veprat e Apostujve 13:16 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 13:16 (ALB) »
Atëherë Pali u ngrit dhe, mbasi bëri shenjë me dorë, tha: “Izraelitë dhe ju që druani Perëndinë, dëgjoni!

Veprat e Apostujve 6:1 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 6:1 (ALB) »
Por në ato ditë, duke u shumuar numri i dishepujve, lindi një murmuritje nga ana e Helenistëve kundër Hebrenjve, sepse vejushat e tyre po liheshin pas dore në shërbimin e përditshëm.

2 Mbretërve 9:13 ALB Bible Verse Image
2 Mbretërve 9:13 (ALB) »
Atëherë ata shpejtuan të merrnin secili mantelin e tij dhe ta shtrijnë poshtë tij në po ato shkallëza; pastaj i ranë borisë dhe thanë: "Jehu është mbret!".

Gjoni 19:20 ALB Bible Verse Image
Gjoni 19:20 (ALB) »
Kështu këtë mbishkrim e lexuan shumë nga Judenjtë, sepse vendi ku u kryqëzua Jezusi ishte afër qytetit; dhe mbishkrimi ishte shkruar hebraisht, greqisht dhe latinisht.

Gjoni 19:13 ALB Bible Verse Image
Gjoni 19:13 (ALB) »
Pilati, pra, kur i dëgjoi këto fjalë, e çoi jashtë Jezusin dhe u ul në selinë e gjykatës, në vendin e quajtur "Kalldrëm," e në hebraisht "Gabatha";

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Acts 21:40 (ASV) »
King James Version (KJV)
Acts 21:40 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Acts 21:40 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Acts 21:40 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Acts 21:40 (WEB) »
French Bible (LSG)
Actes 21:40 (LSG) »
Portuguese Bible (BSL)
Atos 21:40 (BSL) »
Spanish Bible (RVA)
Hechos 21:40 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Atti 21:40 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
使 徒 行 传 21:40 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
使 徒 行 傳 21:40 (CUVT) »
Russian Bible (RUSV)
Деяния 21:40 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Дії 21:40 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Apostolok 21:40 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Деяния 21:40 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
使徒行伝 21:40 (JPN) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »