Veprat e Apostujve 21:18 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Veprat e Apostujve 21:18 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 21:18 ALB - Të nesërmen Pali u tërhoq me ne te Jakobi, dhe - Bible Verse Picture

Veprat e Apostujve 21:18 ALB

Të nesërmen Pali u tërhoq me ne te Jakobi, dhe erdhën të gjithë pleqtë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Veprat e Apostujve 21:18 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Veprat e Apostujve 21:18 ALB - Të nesërmen Pali u tërhoq me ne te Jakobi, dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Veprat e Apostujve 21:18 ALB - Të nesërmen Pali u tërhoq me ne te Jakobi, dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Veprat e Apostujve 21:18 ALB - Të nesërmen Pali u tërhoq me ne te Jakobi, dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Veprat e Apostujve 21:18 ALB - Të nesërmen Pali u tërhoq me ne te Jakobi, dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Veprat e Apostujve 21:18 ALB - Të nesërmen Pali u tërhoq me ne te Jakobi, dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Veprat e Apostujve 21:18 ALB - Të nesërmen Pali u tërhoq me ne te Jakobi, dhe - Bible Verse Picture
View New Tab

Veprat e Apostujve 21:18 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Veprat e Apostujve 21:18 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Veprat e Apostujve 11:30 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 11:30 (ALB) »
Dhe këtë ata e bënë, duke ua dërguar pleqve me anë të Barnabës dhe të Saulit.

Veprat e Apostujve 15:13 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 15:13 (ALB) »
Dhe si heshtën ata, Jakobi e mori fjalën dhe tha: “Vëllezër, më dëgjoni!

Mateu 10:2 ALB Bible Verse Image
Mateu 10:2 (ALB) »
Dhe emrat e dymbëdhjetë apostujve janë këta: i pari Simoni, i quajtur Pjetër dhe Andrea, vëllai i tij; Jakobi i Zebedeut dhe Gjoni, vëllai i tij;

Galatasve 2:9 ALB Bible Verse Image
Galatasve 2:9 (ALB) »
duke njohur hirin që m’u dha, Jakobi, Kefa dhe Gjoni, të cilët i konsideronin shtylla, më dhanë mua dhe Barnabës të djathtat e tyre si shenjë shoqërie, që të shkonim ne ndër johebrenjtë dhe ata ndër të rrethprerë.

Galatasve 1:19 ALB Bible Verse Image
Galatasve 1:19 (ALB) »
Dhe nuk pashë asnjë nga apostujt e tjerë, përveç Jakobit, vëllait të Zotit.

Veprat e Apostujve 20:17 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 20:17 (ALB) »
Nga Mileti dërgoi në Efes për të thirrur pleqtë e kishës.

Veprat e Apostujve 15:6 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 15:6 (ALB) »
Atëherë apostujt dhe pleqtë u mblodhën për ta shqyrtuar këtë problem.

Veprat e Apostujve 15:23 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 15:23 (ALB) »
me një letër të shkruar nga dora e tyre që thoshte: “Apostujt, pleqtë dhe vëllezërit, vëllezërve nga johebrenjtë që janë në Antioki, Siri dhe Kiliki, përshëndetje.

Veprat e Apostujve 12:17 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 12:17 (ALB) »
Por ai u bëri shenjë me dorë të heshtnin dhe u tregoi se si Zoti e kishte nxjerrë nga burgu. Pastaj tha: “Ua tregoni këto Jakobit dhe vëllezërve!.” Pastaj doli dhe shkoi në një vend tjetër.

Veprat e Apostujve 15:2 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 15:2 (ALB) »
Duke qenë se u bë një grindje jo e vogël dhe një diskutim nga ana e Palit dhe e Barnabës me ata, u dha urdhër që Pali, Barnaba dhe disa të tjerë nga ata të ngjiten në Jeruzalem tek apostujt dhe te pleqtë për këtë çështje.

Jakobit 1:1 ALB Bible Verse Image
Jakobit 1:1 (ALB) »
Jakobi, shërbëtor i Perëndisë dhe i Zotit Jezu Krisht, të dymbëdhjetë fiseve të shpërndarë nëpër botë: përshëndetje!

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Acts 21:18 (ASV) »
King James Version (KJV)
Acts 21:18 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Acts 21:18 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Acts 21:18 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Acts 21:18 (WEB) »
French Bible (LSG)
Actes 21:18 (LSG) »
Portuguese Bible (BSL)
Atos 21:18 (BSL) »
Spanish Bible (RVA)
Hechos 21:18 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Atti 21:18 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
使 徒 行 传 21:18 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
使 徒 行 傳 21:18 (CUVT) »
Russian Bible (RUSV)
Деяния 21:18 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Дії 21:18 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Apostolok 21:18 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Деяния 21:18 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
使徒行伝 21:18 (JPN) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »