Veprat e Apostujve 7:16 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Veprat e Apostujve 7:16 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 7:16 ALB - Ata pastaj i mbartën në Sikem dhe i varrosën - Bible Verse Picture

Veprat e Apostujve 7:16 ALB

Ata pastaj i mbartën në Sikem dhe i varrosën në varrin që Abrahami pati blerë me argjend nga bijtë e Emorit, ati i Sikemit.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Veprat e Apostujve 7:16 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Veprat e Apostujve 7:16 ALB - Ata pastaj i mbartën në Sikem dhe i varrosën - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Veprat e Apostujve 7:16 ALB - Ata pastaj i mbartën në Sikem dhe i varrosën - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Veprat e Apostujve 7:16 ALB - Ata pastaj i mbartën në Sikem dhe i varrosën - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Veprat e Apostujve 7:16 ALB - Ata pastaj i mbartën në Sikem dhe i varrosën - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Veprat e Apostujve 7:16 ALB - Ata pastaj i mbartën në Sikem dhe i varrosën - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Veprat e Apostujve 7:16 ALB - Ata pastaj i mbartën në Sikem dhe i varrosën - Bible Verse Picture
View New Tab

Veprat e Apostujve 7:16 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Veprat e Apostujve 7:16 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Jozueu 24:32 ALB Bible Verse Image
Jozueu 24:32 (ALB) »
Eshtrat e Jozefit, që bijtë e Izraelit kishin sjellë nga Egjipti, i varrosën në Sikem, në pjesën e arës që Jakobi ua kishte blerë bijve të Hamorit, atit të Sikemit, për njëqind pjesë argjendi, dhe që ishte pronë e bijve të Jozefit.

Zanafilla 23:16 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 23:16 (ALB) »
Atëherë Abrahami zbatoi fjalën e Efronit; dhe Abrahami i peshoi Efronit çmimin që i kishte thënë në prani të bijve të Hethit: katërqind monedha argjendi, monedha që tregtarët përdornin midis tyre zakonisht.

Eksodi 13:19 ALB Bible Verse Image
Eksodi 13:19 (ALB) »
Dhe Moisiu mori me vete eshtrat e Jozefit, sepse i kishte vënë bijtë e Izraelit të betoheshin shprehimisht, duke thënë: "Me siguri Perëndia do t’ju vizitojë; atëhere i bartni me vete eshtrat e mia".

Zanafilla 33:9 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 33:9 (ALB) »
Atëherë Esau tha: "Kam mjaft për vete, o vëllai im; mbaj për vete atë që është jotja".

Zanafilla 34:2 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 34:2 (ALB) »
Dhe Sikemi, biri i Hamorit Hiveut, princi i vendit, sa e pa e rrëmbeu, ra në shtrat me të dhe e dhunoi.

Zanafilla 49:29 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 49:29 (ALB) »
Pastaj Jakobi i urdhëroi duke thënë: "Unë jam duke u ribashkuar me popullin tim; më varrosni pranë etërve të mi në shpellën që ndodhet në arën e Efron Hiteut,

Zanafilla 50:13 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 50:13 (ALB) »
Bijtë e tij e bartën në vendin e Kanaanit dhe e varrosën në shpellën e fushës së Malkpelahut, përballë Mamres, që Abrahami e kishte blerë bashkë me arën nga Efron Hiteu, si vendvarrim, pronë e tij.

Zanafilla 35:19 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 35:19 (ALB) »
Kështu Rakela vdiq dhe u varros në rrugën e Efratës (domethënë të Betlemit).

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Acts 7:16 (ASV) »
King James Version (KJV)
Acts 7:16 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Acts 7:16 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Acts 7:16 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Acts 7:16 (WEB) »
French Bible (LSG)
Actes 7:16 (LSG) »
Portuguese Bible (BSL)
Atos 7:16 (BSL) »
Spanish Bible (RVA)
Hechos 7:16 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Atti 7:16 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
使 徒 行 传 7:16 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
使 徒 行 傳 7:16 (CUVT) »
Russian Bible (RUSV)
Деяния 7:16 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Дії 7:16 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Apostolok 7:16 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Деяния 7:16 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
使徒行伝 7:16 (JPN) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »