Veprat e Apostujve 7:17 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Veprat e Apostujve 7:17 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 7:17 ALB - Por, ndërsa po afrohej koha e premtimit që - Bible Verse Picture

Veprat e Apostujve 7:17 ALB

Por, ndërsa po afrohej koha e premtimit që Perëndia i ishte betuar Abrahamit, populli u shtua dhe u shumua në Egjipt,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Veprat e Apostujve 7:17 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Veprat e Apostujve 7:17 ALB - Por, ndërsa po afrohej koha e premtimit që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Veprat e Apostujve 7:17 ALB - Por, ndërsa po afrohej koha e premtimit që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Veprat e Apostujve 7:17 ALB - Por, ndërsa po afrohej koha e premtimit që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Veprat e Apostujve 7:17 ALB - Por, ndërsa po afrohej koha e premtimit që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Veprat e Apostujve 7:17 ALB - Por, ndërsa po afrohej koha e premtimit që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Veprat e Apostujve 7:17 ALB - Por, ndërsa po afrohej koha e premtimit që - Bible Verse Picture
View New Tab

Veprat e Apostujve 7:17 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Veprat e Apostujve 7:17 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Eksodi 1:7 ALB Bible Verse Image
Eksodi 1:7 (ALB) »
Dhe bijtë e Izraelit qenë frytdhënës, u shumëzuan fort dhe u bënë të shumtë, u bënë jashtëzakonisht të fortë; dhe vendi u mbush me ta.

Veprat e Apostujve 7:6 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 7:6 (ALB) »
Dhe Perëndia foli kështu: "Pasardhësit e tij do të banonin si të huaj në një vend të huaj, dhe atje do të mbaheshin në skllavëri dhe do të të keqtrajtoheshin për katërqind vjet.

Veprat e Apostujve 13:17 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 13:17 (ALB) »
Perëndia e këtij populli të Izraelit i zgjodhi etërit tanë, dhe e bëri të madh popullin gjatë qëndrimit në vendin e Egjiptit; pastaj, me krahë të fuqishëm, e nxori që andej.

Zanafilla 15:13 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 15:13 (ALB) »
Atëherë Zoti i tha Abramit: "Dije me siguri që pasardhësit e tu do të qëndrojnë si të huaj në një vend që nuk do të jetë i tyre, dhe do të jenë skllevër dhe njerëz të shtypur për katërqind vjet.

Eksodi 1:20 ALB Bible Verse Image
Eksodi 1:20 (ALB) »
Dhe Perëndia u bëri të mirë këtyre mamive; dhe populli u shtua dhe u bë jashtëzakonisht i fortë.

Psalmet 105:24 ALB Bible Verse Image
Psalmet 105:24 (ALB) »
Dhe Perëndia e shumëzoi shumë popullin e tij dhe e bëri më të fuqishëm se armiqtë e tij.

2 Pjetrit 3:8 ALB Bible Verse Image
2 Pjetrit 3:8 (ALB) »
Por, shumë të dashur, mos harroni këtë gjë: se për Zotin një ditë është si një mijë vjet, dhe një mijë vjet si një ditë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Acts 7:17 (ASV) »
King James Version (KJV)
Acts 7:17 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Acts 7:17 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Acts 7:17 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Acts 7:17 (WEB) »
French Bible (LSG)
Actes 7:17 (LSG) »
Portuguese Bible (BSL)
Atos 7:17 (BSL) »
Spanish Bible (RVA)
Hechos 7:17 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Atti 7:17 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
使 徒 行 传 7:17 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
使 徒 行 傳 7:17 (CUVT) »
Russian Bible (RUSV)
Деяния 7:17 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Дії 7:17 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Apostolok 7:17 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Деяния 7:17 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
使徒行伝 7:17 (JPN) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »