Veprat e Apostujve 7:19 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Veprat e Apostujve 7:19 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 7:19 ALB - Ky, duke vepruar me ligësi kundër skotës - Bible Verse Picture

Veprat e Apostujve 7:19 ALB

Ky, duke vepruar me ligësi kundër skotës sonë, i keqtrajtoi etërit tanë deri sa t’i ekspozojnë foshnjat e tyre, që të mos mbeteshin gjallë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Veprat e Apostujve 7:19 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Veprat e Apostujve 7:19 ALB - Ky, duke vepruar me ligësi kundër skotës - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Veprat e Apostujve 7:19 ALB - Ky, duke vepruar me ligësi kundër skotës - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Veprat e Apostujve 7:19 ALB - Ky, duke vepruar me ligësi kundër skotës - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Veprat e Apostujve 7:19 ALB - Ky, duke vepruar me ligësi kundër skotës - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Veprat e Apostujve 7:19 ALB - Ky, duke vepruar me ligësi kundër skotës - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Veprat e Apostujve 7:19 ALB - Ky, duke vepruar me ligësi kundër skotës - Bible Verse Picture
View New Tab

Veprat e Apostujve 7:19 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Veprat e Apostujve 7:19 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Psalmet 105:25 ALB Bible Verse Image
Psalmet 105:25 (ALB) »
Pastaj ndryshoi zemrën e tyre, me qëllim që të urrenin popullin e tij dhe të kurdisnin mashtrime kundër shërbëtorëve të tij.

Eksodi 1:9 ALB Bible Verse Image
Eksodi 1:9 (ALB) »
Ai i tha popullit të tij: "Ja, populli i bijve të Izraelit është më i shumtë dhe më i fortë se ne.

Psalmet 83:4 ALB Bible Verse Image
Psalmet 83:4 (ALB) »
Ata thonë: "Ejani t’i shkatërrojmë si komb, emri i Izraelit të mos kujtohet më".

Psalmet 129:1 ALB Bible Verse Image
Psalmet 129:1 (ALB) »
Shumë më kanë shtypur që në rininë time, le ta thotë Izraeli:

Zbulesa 12:4 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 12:4 (ALB) »
Dhe bishti i tij tërhiqte pas vetes të tretën pjesë te yjeve të qiellit dhe i hodhi mbi tokë. Dhe dragoi qëndroi përpara gruas që ishte gati për të lindur, për të gllabëruar birin e saj kur ta kishte lindur.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Acts 7:19 (ASV) »
King James Version (KJV)
Acts 7:19 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Acts 7:19 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Acts 7:19 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Acts 7:19 (WEB) »
French Bible (LSG)
Actes 7:19 (LSG) »
Portuguese Bible (BSL)
Atos 7:19 (BSL) »
Spanish Bible (RVA)
Hechos 7:19 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Atti 7:19 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
使 徒 行 传 7:19 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
使 徒 行 傳 7:19 (CUVT) »
Russian Bible (RUSV)
Деяния 7:19 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Дії 7:19 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Apostolok 7:19 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Деяния 7:19 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
使徒行伝 7:19 (JPN) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »