Veprat e Apostujve 7:15 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Veprat e Apostujve 7:15 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 7:15 ALB - Jakobi zbriti në Egjipt, ku vdiq ai dhe etërit - Bible Verse Picture

Veprat e Apostujve 7:15 ALB

Jakobi zbriti në Egjipt, ku vdiq ai dhe etërit tanë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Veprat e Apostujve 7:15 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Veprat e Apostujve 7:15 ALB - Jakobi zbriti në Egjipt, ku vdiq ai dhe etërit - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Veprat e Apostujve 7:15 ALB - Jakobi zbriti në Egjipt, ku vdiq ai dhe etërit - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Veprat e Apostujve 7:15 ALB - Jakobi zbriti në Egjipt, ku vdiq ai dhe etërit - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Veprat e Apostujve 7:15 ALB - Jakobi zbriti në Egjipt, ku vdiq ai dhe etërit - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Veprat e Apostujve 7:15 ALB - Jakobi zbriti në Egjipt, ku vdiq ai dhe etërit - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Veprat e Apostujve 7:15 ALB - Jakobi zbriti në Egjipt, ku vdiq ai dhe etërit - Bible Verse Picture
View New Tab

Veprat e Apostujve 7:15 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Veprat e Apostujve 7:15 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zanafilla 49:33 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 49:33 (ALB) »
Kur Jakobi mbaroi së dhëni këto urdhëra bijve të tij, mblodhi këmbët në shtrat dhe vdiq; dhe u bashkua me popullin e tij.

Eksodi 1:6 ALB Bible Verse Image
Eksodi 1:6 (ALB) »
Pastaj Jozefi vdiq, dhe po ashtu vdiqën tërë vëllezërit e tij dhe gjithë ai brez.

Zanafilla 46:3 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 46:3 (ALB) »
Atëherë Perëndia tha: "Unë jam Perëndia, Perëndia i atit tënd; mos ki frikë të zbresësh në Egjipt, sepse aty do të të bëj një komb të madh.

Numrat 20:15 ALB Bible Verse Image
Numrat 20:15 (ALB) »
si zbritën etërit tanë në Egjipt dhe ne qëndruam një kohë të gjatë në atë vend, dhe Egjiptasit na keqtrajtuan ne dhe etërit tanë.

Ligji i Përtërirë 10:22 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 10:22 (ALB) »
Etërit e tu zbritën në Egjipt në një numër që nuk i kapërxente të shtatëdhjetë personat; dhe tani Zoti, Perëndia yt, të ka shumëzuar si yjet e qiellit".

Ligji i Përtërirë 26:5 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 26:5 (ALB) »
dhe ti do të përgjigjesh duke thënë para Zotit, Perëndisë tënd: "Ati im ishte një Arameo para se të vdesë; ai zbriti në Egjipt dhe banoi aty si i huaj me pak njerëz; aty u bë një komb i madh, i fuqishëm dhe i shumtë.

Jozueu 24:4 ALB Bible Verse Image
Jozueu 24:4 (ALB) »
Isakut i dhashë Jakobin dhe Esaun; Esaut i dhashë si trashëgimi malin e Seirit; por Jakobi dhe bijtë e tij zbritën në Egjipt.

Hebrenjve 11:21 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 11:21 (ALB) »
Me anë të besimit Jakobi, duke vdekur, bekoi secilin nga bijtë e Jozefit dhe adhuroi duke u mbështetur mbi majën e shkopit të tij.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Acts 7:15 (ASV) »
King James Version (KJV)
Acts 7:15 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Acts 7:15 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Acts 7:15 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Acts 7:15 (WEB) »
French Bible (LSG)
Actes 7:15 (LSG) »
Portuguese Bible (BSL)
Atos 7:15 (BSL) »
Spanish Bible (RVA)
Hechos 7:15 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Atti 7:15 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
使 徒 行 传 7:15 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
使 徒 行 傳 7:15 (CUVT) »
Russian Bible (RUSV)
Деяния 7:15 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Дії 7:15 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Apostolok 7:15 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Деяния 7:15 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
使徒行伝 7:15 (JPN) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »