Veprat e Apostujve 8:34 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Veprat e Apostujve 8:34 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 8:34 ALB - Dhe eunuku iu kthye Filipit dhe tha: “Të - Bible Verse Picture

Veprat e Apostujve 8:34 ALB

Dhe eunuku iu kthye Filipit dhe tha: “Të lutem, për kë e thotë profeti këtë? Për veten e vet apo për ndonjë tjetër?.”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Veprat e Apostujve 8:34 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Veprat e Apostujve 8:34 ALB - Dhe eunuku iu kthye Filipit dhe tha: “Të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Veprat e Apostujve 8:34 ALB - Dhe eunuku iu kthye Filipit dhe tha: “Të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Veprat e Apostujve 8:34 ALB - Dhe eunuku iu kthye Filipit dhe tha: “Të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Veprat e Apostujve 8:34 ALB - Dhe eunuku iu kthye Filipit dhe tha: “Të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Veprat e Apostujve 8:34 ALB - Dhe eunuku iu kthye Filipit dhe tha: “Të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Veprat e Apostujve 8:34 ALB - Dhe eunuku iu kthye Filipit dhe tha: “Të - Bible Verse Picture
View New Tab

Veprat e Apostujve 8:34 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Veprat e Apostujve 8:34 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 15:15 ALB Bible Verse Image
Mateu 15:15 (ALB) »
Atëherë Pjetri iu përgjigj dhe i tha: “Na e shpjego këtë shëmbëlltyrë.”

Mateu 2:2 ALB Bible Verse Image
Mateu 2:2 (ALB) »
duke thënë: “Ku është mbreti i Judenjve, që ka lindur? Sepse pamë yllin e tij në Lindje dhe erdhëm për ta adhuruar.”

Mateu 13:36 ALB Bible Verse Image
Mateu 13:36 (ALB) »
Atëherë Jezusi, mbasi i lejoi turmat, u kthye në shtëpi dhe dishepujt e tij iu afruan e i thanë: “Na e shpjego shëmbëlltyrën e egjrës në arë.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Acts 8:34 (ASV) »
King James Version (KJV)
Acts 8:34 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Acts 8:34 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Acts 8:34 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Acts 8:34 (WEB) »
French Bible (LSG)
Actes 8:34 (LSG) »
Portuguese Bible (BSL)
Atos 8:34 (BSL) »
Spanish Bible (RVA)
Hechos 8:34 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Atti 8:34 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
使 徒 行 传 8:34 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
使 徒 行 傳 8:34 (CUVT) »
Russian Bible (RUSV)
Деяния 8:34 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Дії 8:34 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Apostolok 8:34 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Деяния 8:34 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
使徒行伝 8:34 (JPN) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »