Mateu 25:31 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Mateu 25:31 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Mateu 25:31 ALB - “Dhe kur të vijë Biri i njeriut në lavdinë - Bible Verse Picture

Mateu 25:31 ALB

“Dhe kur të vijë Biri i njeriut në lavdinë e tij, bashkë me të gjithë engjëjt e shenjtë, atëherë do të ulet mbi fronin e lavdisë së vet.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Mateu 25:31 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Mateu 25:30 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Mateu 25:31 ALB - “Dhe kur të vijë Biri i njeriut në lavdinë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Mateu 25:31 ALB - “Dhe kur të vijë Biri i njeriut në lavdinë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Mateu 25:31 ALB - “Dhe kur të vijë Biri i njeriut në lavdinë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Mateu 25:31 ALB - “Dhe kur të vijë Biri i njeriut në lavdinë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Mateu 25:31 ALB - “Dhe kur të vijë Biri i njeriut në lavdinë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Mateu 25:31 ALB - “Dhe kur të vijë Biri i njeriut në lavdinë - Bible Verse Picture
View New Tab

Mateu 25:31 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Mateu 25:31 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

2 Thesalonikasve 1:7 ALB Bible Verse Image
2 Thesalonikasve 1:7 (ALB) »
kurse juve, të munduarve, të preheni bashkë me ne, kur Zoti Jezu Krisht të shfaqet nga qielli me engjëjt e pushtetit të vet,

Mateu 16:27 ALB Bible Verse Image
Mateu 16:27 (ALB) »
Sepse Biri i njeriut do të vijë në lavdinë e Atit të vet bashkë me engjëjt e tij; dhe atëherë ai do të shpërblejë secilin sipas veprës së tij.

Zbulesa 1:7 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 1:7 (ALB) »
Ja, ai vjen me retë dhe çdo sy do ta shohë, edhe ata që e tejshpuan; dhe të gjitha fiset e dheut do të vajtojnë për të. Po, amen.

Mateu 19:28 ALB Bible Verse Image
Mateu 19:28 (ALB) »
Jezusi u tha atyre: “Në të vërtetë po ju them, në krijimin e ri, kur Biri i njeriut të ulet në fronin e lavdisë së vet, edhe ju që më keni ndjekur do të uleni mbi dymbëdhjetë frone për të gjykuar të dymbëdhjetë fiset e Izraelit.

Marku 8:38 ALB Bible Verse Image
Marku 8:38 (ALB) »
Sepse kujtdo që do t’i vijë turp për mua dhe për fjalët e mia në mes të këtij brezi kurorëshkelës dhe mëkatar, për atë do t’i vijë turp edhe Birit të njeriut, kur të arrijë në lavdinë e Atit të vet, me engjëjt e shenjtë.”

Gjoni 1:51 ALB Bible Verse Image
Gjoni 1:51 (ALB) »
Pastaj i tha: “Në të vërtetë, në të vërtetë po ju them se tash e tutje ju do të shihni qiellin e hapur dhe engjëjt e Perëndisë duke u ngjitur dhe duke zbritur mbi Birin e njeriut.”

Luka 9:26 ALB Bible Verse Image
Luka 9:26 (ALB) »
Sepse, nëse dikujt i vjen turp për mua dhe për fjalët e mia, edhe Birit të njeriut do t’i vijë turp për të, kur të vijë në lavdinë e vet dhe të Atit e të engjëjve të shenjtë.

Juda 1:14 ALB Bible Verse Image
Juda 1:14 (ALB) »
Dhe për këta profetizoi edhe Enoku, i shtati pas Adamit, duke thënë: “Ja, Zoti erdhi me mijërat e tij të shenjtë,

1 Thesalonikasve 4:16 ALB Bible Verse Image
1 Thesalonikasve 4:16 (ALB) »
sepse Zoti vetë, me një urdhër, me zë kryeengjëlli dhe me borinë e Perëndisë, do të zbresë nga qielli dhe ata që vdiqën në Krishtin do të ringjallen të parët;

Zakaria 14:5 ALB Bible Verse Image
Zakaria 14:5 (ALB) »
Atëherë ju do të ikni nëpër luginën e maleve të mi, sepse lugina e maleve do të shtrihet deri në Atsal; po, do të ikni ashtu si keni ikur përpara tërmetit gjatë ditëve të Uziahut, mbretit të Judës; kështu Zoti, Perëndia im do të vijë, dhe gjithë të shenjtit e tij do të jenë me ty.

Danieli 7:13 ALB Bible Verse Image
Danieli 7:13 (ALB) »
Unë shikoja disa vegime nate, dhe ja mbi retë e qiellit po vinte dikush që i ngjante një Biri njeriu; ai arriti deri te i Lashti i ditëve dhe iu afrua atij.

Zbulesa 3:21 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 3:21 (ALB) »
Kujt fiton do t’i jap të ulet me mua mbi fronin tim, sikurse edhe unë fitova dhe u ula me Atin tim mbi fronin e tij.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Matthew 25:31 (ASV) »
King James Version (KJV)
Matthew 25:31 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Matthew 25:31 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Matthew 25:31 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Matthew 25:31 (WEB) »
French Bible (LSG)
Matthieu 25:31 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Matthäus 25:31 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮੱਤੀ 25:31 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মথি 25:31 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Mateus 25:31 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ma-thi-ơ 25:31 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Mateo 25:31 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Matteo 25:31 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 太 福 音 25:31 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 太 福 音 25:31 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Matteus 25:31 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Матфея 25:31 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Матвія 25:31 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Máté 25:31 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Матей 25:31 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Matteus 25:31 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »