Mateu 11:18 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Mateu 11:18 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Mateu 11:18 ALB - Pra, erdhi Gjoni që as hante, as pinte, dhe ata - Bible Verse Picture

Mateu 11:18 ALB

Pra, erdhi Gjoni që as hante, as pinte, dhe ata thonë: "Ai ka një demon".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Mateu 11:18 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Mateu 11:17 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Mateu 11:18 ALB - Pra, erdhi Gjoni që as hante, as pinte, dhe ata - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Mateu 11:18 ALB - Pra, erdhi Gjoni që as hante, as pinte, dhe ata - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Mateu 11:18 ALB - Pra, erdhi Gjoni që as hante, as pinte, dhe ata - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Mateu 11:18 ALB - Pra, erdhi Gjoni që as hante, as pinte, dhe ata - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Mateu 11:18 ALB - Pra, erdhi Gjoni që as hante, as pinte, dhe ata - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Mateu 11:18 ALB - Pra, erdhi Gjoni që as hante, as pinte, dhe ata - Bible Verse Picture
View New Tab

Mateu 11:18 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Mateu 11:18 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 3:4 ALB Bible Verse Image
Mateu 3:4 (ALB) »
Tani Gjoni vet kishte veshur një rrobë prej leshi të devesë dhe një brez prej lëkure në bel; ai ushqehej me karkaleca dhe mjaltë të egër.

Luka 1:15 ALB Bible Verse Image
Luka 1:15 (ALB) »
Sepse ai do të jetë i madh përpara Zotit; nuk do të pijë as verë as pije dehëse dhe do të jetë i përplotë me Frymën e Shenjtë që në barkun e s’ëmës.

Gjoni 8:48 ALB Bible Verse Image
Gjoni 8:48 (ALB) »
Atëherë Judenjtë iu përgjigjën dhe i thanë: “A nuk themi me të drejtë se ti je Samaritan dhe se ke një demon?.”

Gjoni 10:20 ALB Bible Verse Image
Gjoni 10:20 (ALB) »
Dhe shumë nga ata thoshnin: “Ai ka një demon dhe nuk është në vete; përse e dëgjoni?.”

Mateu 10:25 ALB Bible Verse Image
Mateu 10:25 (ALB) »
I mjafton dishepullit të bëhet si mësuesi i tij dhe shërbëtorit të bëhet si zotëria e tij. Në se të zotin e shtëpisë e quajtën Beelzebub, aq më tepër do t’i quajnë ashtu ata të shtëpisë së tij!

Jeremia 15:17 ALB Bible Verse Image
Jeremia 15:17 (ALB) »
Unë nuk u ula në kuvendin e tallësve, as nuk u gëzova; por për shkak të dorës sate unë u ula veçmas, sepse ti më kishe mbushur me indinjatë.

Osea 9:7 ALB Bible Verse Image
Osea 9:7 (ALB) »
Kanë ardhur ditët e ndëshkimit, kanë ardhur ditët e shpagimit; Izraeli do ta mësojë. Profeti është një i pamend, njeriu i frymës flet përçart, për shkak të madhësisë së paudhësisë sate dhe të madhësisë së armiqësisë sate.

Gjoni 7:20 ALB Bible Verse Image
Gjoni 7:20 (ALB) »
Turma u përgjigj dhe tha: “Ti ke një demon; kush kërkon të të vrasë?.”

Veprat e Apostujve 26:24 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 26:24 (ALB) »
Dhe, ndërsa Pali i thoshte këto gjëra në mbrojtje të tij, Festi tha me zë të lartë: “Pal, ti je tërbuar; studimet e shumta të bënë të shkallosh".

2 Mbretërve 9:11 ALB Bible Verse Image
2 Mbretërve 9:11 (ALB) »
Kur Jehu doli nga shërbëtorët e zotit të tij, një nga këta e pyeti: "A shkon çdo gjë mirë? Pse ai i marrë erdhi te ty?". Ai u përgjigj: "Ju e njihni njeriun dhe fjalët e tij!".

Jeremia 16:8 ALB Bible Verse Image
Jeremia 16:8 (ALB) »
Mos hyni as në një shtëpi banketi për t’u ulur bashkë me ta për të ngrënë dhe për të pirë".

Jeremia 29:26 ALB Bible Verse Image
Jeremia 29:26 (ALB) »
"Zoti të ka caktuar prift në vend të priftit Jehojada, me qëllim që të ketë kryeintendentë në shtëpinë e Zotit për të mbikqyrur çdo njeri të marrë që bën profetin, me qëllim që ti ta futësh në burg dhe ta mbash në pranga".

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Matthew 11:18 (ASV) »
King James Version (KJV)
Matthew 11:18 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Matthew 11:18 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Matthew 11:18 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Matthew 11:18 (WEB) »
French Bible (LSG)
Matthieu 11:18 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Matthäus 11:18 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮੱਤੀ 11:18 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মথি 11:18 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Mateus 11:18 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ma-thi-ơ 11:18 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Mateo 11:18 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Matteo 11:18 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 太 福 音 11:18 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 太 福 音 11:18 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Matteus 11:18 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Матфея 11:18 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Матвія 11:18 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Máté 11:18 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Матей 11:18 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Matteus 11:18 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »