Mateu 21:18 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Mateu 21:18 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Mateu 21:18 ALB - Në mëngjes, kur po kthehej në qytet e mori - Bible Verse Picture

Mateu 21:18 ALB

Në mëngjes, kur po kthehej në qytet e mori uria.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Mateu 21:18 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Mateu 21:17 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Mateu 21:18 ALB - Në mëngjes, kur po kthehej në qytet e mori - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Mateu 21:18 ALB - Në mëngjes, kur po kthehej në qytet e mori - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Mateu 21:18 ALB - Në mëngjes, kur po kthehej në qytet e mori - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Mateu 21:18 ALB - Në mëngjes, kur po kthehej në qytet e mori - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Mateu 21:18 ALB - Në mëngjes, kur po kthehej në qytet e mori - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Mateu 21:18 ALB - Në mëngjes, kur po kthehej në qytet e mori - Bible Verse Picture
View New Tab

Mateu 21:18 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Mateu 21:18 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 4:2 ALB Bible Verse Image
Mateu 4:2 (ALB) »
Dhe, mbasi agjëroi dyzet ditë e dyzet net, në fund e mori uria.

Hebrenjve 4:15 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 4:15 (ALB) »
Sepse ne nuk kemi kryeprift që nuk mund t’i vijë keq për dobësitë tona, po një që u tundua në të gjitha ashtu si ne, por pa mëkatuar.

Mateu 12:1 ALB Bible Verse Image
Mateu 12:1 (ALB) »
Në atë kohë Jezusi po ecte një të shtunë nëpër arat me grurë; dhe dishepujt e vet, të uritur, filluan të këpusin kallinj dhe t’i hanë.

Marku 11:20 ALB Bible Verse Image
Marku 11:20 (ALB) »
Të nesërmen në mengjes, duke kaluar, panë se fiku ishte tharë me gjithë rrënjë.

Marku 11:12 ALB Bible Verse Image
Marku 11:12 (ALB) »
Të nesërmen, kur dolën nga Betania, ai kishte uri.

Luka 4:2 ALB Bible Verse Image
Luka 4:2 (ALB) »
ku për dyzet ditë e tundoi djalli; gjatë atyre ditëve ai nuk hëngri asgjë, por kur ato kaluan, e mori uria.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Matthew 21:18 (ASV) »
King James Version (KJV)
Matthew 21:18 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Matthew 21:18 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Matthew 21:18 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Matthew 21:18 (WEB) »
French Bible (LSG)
Matthieu 21:18 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Matthäus 21:18 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮੱਤੀ 21:18 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মথি 21:18 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Mateus 21:18 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ma-thi-ơ 21:18 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Mateo 21:18 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Matteo 21:18 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 太 福 音 21:18 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 太 福 音 21:18 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Matteus 21:18 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Матфея 21:18 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Матвія 21:18 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Máté 21:18 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Матей 21:18 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Matteus 21:18 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »