Mateu 25:37 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Mateu 25:37 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Mateu 25:37 ALB - Atëherë të drejtët do t’i përgjigjen duke - Bible Verse Picture

Mateu 25:37 ALB

Atëherë të drejtët do t’i përgjigjen duke thënë: "Zot, kur të pamë të uritur dhe të dhamë për të ngrënë; ose të etur dhe të dhamë për të pirë?

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Mateu 25:37 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Mateu 25:36 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Mateu 25:37 ALB - Atëherë të drejtët do t’i përgjigjen duke - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Mateu 25:37 ALB - Atëherë të drejtët do t’i përgjigjen duke - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Mateu 25:37 ALB - Atëherë të drejtët do t’i përgjigjen duke - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Mateu 25:37 ALB - Atëherë të drejtët do t’i përgjigjen duke - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Mateu 25:37 ALB - Atëherë të drejtët do t’i përgjigjen duke - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Mateu 25:37 ALB - Atëherë të drejtët do t’i përgjigjen duke - Bible Verse Picture
View New Tab

Mateu 25:37 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Mateu 25:37 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 6:3 ALB Bible Verse Image
Mateu 6:3 (ALB) »
Madje kur jep lëmoshë, e majta jote të mos dijë ç’bën e djathta,

1 Pjetrit 5:5 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 5:5 (ALB) »
Gjithashtu ju, të rinjtë, nënshtrojuni pleqëve. Po, nënshtrojuni të gjithënjeri tjetrit dhe vishuni me përulje, sepse Perëndia i kundërshton krenarët, por u jep hir të përulurve.

1 Kronikave 29:14 ALB Bible Verse Image
1 Kronikave 29:14 (ALB) »
Po kush jam unë dhe kush është populli im që jemi në gjendje të të ofrojmë gjithçka në mënyrë spontane? Në të vërtetë të gjitha gjërat vijnë nga ti, dhe ne të kemi kthyer thjesht atë që kemi marrë nga dora jote.

Fjalët e urta 15:33 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 15:33 (ALB) »
Frika e Zotit është një mësim diturie, dhe përpara lavdisë vjen përulësia.

Isaia 64:6 ALB Bible Verse Image
Isaia 64:6 (ALB) »
Jemi të gjithë si një gjë e papastër, dhe të gjitha veprat tona të drejtësisë janë si një rrobe e ndotur; po fishkemi të gjithë si një gjethe dhe paudhësitë tona na çojnë larg si era.

1 Korintasve 15:10 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 15:10 (ALB) »
Por me hirin e Perëndisë jam ai që jam; dhe hiri i tij ndaj meje nuk qe i kotë, madje jam munduar më shumë se gjithë të tjerët, jo unë, por hiri i Perëndisë që është me mua.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Matthew 25:37 (ASV) »
King James Version (KJV)
Matthew 25:37 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Matthew 25:37 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Matthew 25:37 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Matthew 25:37 (WEB) »
French Bible (LSG)
Matthieu 25:37 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Matthäus 25:37 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮੱਤੀ 25:37 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মথি 25:37 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Mateus 25:37 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ma-thi-ơ 25:37 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Mateo 25:37 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Matteo 25:37 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 太 福 音 25:37 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 太 福 音 25:37 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Matteus 25:37 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Матфея 25:37 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Матвія 25:37 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Máté 25:37 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Матей 25:37 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Matteus 25:37 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »