Mateu 27:15 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Mateu 27:15 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Mateu 27:15 ALB - Tani me rastin e festave guvernatori e kishte - Bible Verse Picture

Mateu 27:15 ALB

Tani me rastin e festave guvernatori e kishte zakon t’i lironte popullit një të burgosur, atë që populli kërkonte.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Mateu 27:15 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Mateu 27:14 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Mateu 27:15 ALB - Tani me rastin e festave guvernatori e kishte - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Mateu 27:15 ALB - Tani me rastin e festave guvernatori e kishte - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Mateu 27:15 ALB - Tani me rastin e festave guvernatori e kishte - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Mateu 27:15 ALB - Tani me rastin e festave guvernatori e kishte - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Mateu 27:15 ALB - Tani me rastin e festave guvernatori e kishte - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Mateu 27:15 ALB - Tani me rastin e festave guvernatori e kishte - Bible Verse Picture
View New Tab

Mateu 27:15 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Mateu 27:15 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 26:5 ALB Bible Verse Image
Mateu 26:5 (ALB) »
por thonin: “Jo gjatë festës, që të mos bëhet ndonjë trazirë në popull.”

Marku 15:6 ALB Bible Verse Image
Marku 15:6 (ALB) »
Dhe në çdo festë ishte zakon t’u lëshohej atyre një i burgosur, këdo që ata do kërkonin.

Luka 23:16 ALB Bible Verse Image
Luka 23:16 (ALB) »
Prandaj, pasi ta fshikullojnë, do ta lëshoj.”

Gjoni 18:38 ALB Bible Verse Image
Gjoni 18:38 (ALB) »
Pilati e pyeti: “Ç’është e vërteta?.” Dhe, si foli këtë, doli përsëri para Judenjve dhe u tha atyre: “Unë nuk po gjej në të asnjë faj!

Gjoni 19:16 ALB Bible Verse Image
Gjoni 19:16 (ALB) »
Atëherë ai ua dorëzoi që të kryqëzohej. Dhe ata e morën Jezusin dhe e çuan tutje.

Veprat e Apostujve 24:27 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 24:27 (ALB) »
Por pas dy vjetësh, Feliksit ia zuri vendin Porc Festi; dhe Feliksi, duke dashur t’ua bëjë qejfin Judenjve, e la Palin në burg.

Veprat e Apostujve 25:9 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 25:9 (ALB) »
Por Festi, duke dashur t’u bëjë qejfin Judenjve, iu përgjigj Palit e tha: “A dëshiron të ngjitesh në Jeruzalem për t’u gjykuar para meje për këto gjëra?.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Matthew 27:15 (ASV) »
King James Version (KJV)
Matthew 27:15 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Matthew 27:15 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Matthew 27:15 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Matthew 27:15 (WEB) »
French Bible (LSG)
Matthieu 27:15 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Matthäus 27:15 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮੱਤੀ 27:15 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মথি 27:15 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Mateus 27:15 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ma-thi-ơ 27:15 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Mateo 27:15 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Matteo 27:15 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 太 福 音 27:15 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 太 福 音 27:15 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Matteus 27:15 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Матфея 27:15 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Матвія 27:15 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Máté 27:15 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Матей 27:15 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Matteus 27:15 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »