Mateu 27:16 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Mateu 27:16 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Mateu 27:16 ALB - Kishin në ato kohë një të burgosur me nam, me - Bible Verse Picture

Mateu 27:16 ALB

Kishin në ato kohë një të burgosur me nam, me emër Baraba.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Mateu 27:16 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Mateu 27:15 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Mateu 27:16 ALB - Kishin në ato kohë një të burgosur me nam, me - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Mateu 27:16 ALB - Kishin në ato kohë një të burgosur me nam, me - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Mateu 27:16 ALB - Kishin në ato kohë një të burgosur me nam, me - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Mateu 27:16 ALB - Kishin në ato kohë një të burgosur me nam, me - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Mateu 27:16 ALB - Kishin në ato kohë një të burgosur me nam, me - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Mateu 27:16 ALB - Kishin në ato kohë një të burgosur me nam, me - Bible Verse Picture
View New Tab

Mateu 27:16 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Mateu 27:16 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Marku 15:7 ALB Bible Verse Image
Marku 15:7 (ALB) »
Por ishte në burg një njeri që quhej Baraba, bashkë me shokë të tjerë rebelë, të cilët kishin bërë një vrasje gjatë një kryengritjeje.

Luka 23:25 ALB Bible Verse Image
Luka 23:25 (ALB) »
Dhe ua lëshoi atë që qe burgosur për trazirë dhe vrasje dhe që ata e kishin kërkuar; dhe Jezusin ia dorëzoi vullnetit të tyre.

Luka 23:18 ALB Bible Verse Image
Luka 23:18 (ALB) »
Por ata, të gjithë njëzeri, bërtitën duke thënë: “Vraje këtë dhe na liro Barabën.”

Gjoni 18:40 ALB Bible Verse Image
Gjoni 18:40 (ALB) »
Atëherë të gjithë bërtitën përsëri, duke thënë: “Jo këtë, por Barabanë!.” Por Baraba ishte një kusar.

Veprat e Apostujve 3:14 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 3:14 (ALB) »
Por ju e mohuat të Shenjtin, të Drejtin, dhe kërkuat që t’ju jepej një vrasës,

Romakëve 1:32 ALB Bible Verse Image
Romakëve 1:32 (ALB) »
Por ata, ndonëse e kanë njohur dekretin e Perëndisë sipas të cilit ata që bëjnë gjëra të tilla meritojnë vdekjen, jo vetëm i bëjnë, por miratojnë edhe ata që i kryejnë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Matthew 27:16 (ASV) »
King James Version (KJV)
Matthew 27:16 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Matthew 27:16 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Matthew 27:16 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Matthew 27:16 (WEB) »
French Bible (LSG)
Matthieu 27:16 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Matthäus 27:16 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮੱਤੀ 27:16 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মথি 27:16 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Mateus 27:16 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ma-thi-ơ 27:16 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Mateo 27:16 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Matteo 27:16 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 太 福 音 27:16 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 太 福 音 27:16 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Matteus 27:16 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Матфея 27:16 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Матвія 27:16 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Máté 27:16 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Матей 27:16 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Matteus 27:16 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »