Mateu 27:9 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Mateu 27:9 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Mateu 27:9 ALB - Atëherë u përmbush ç’ishte thënë nga - Bible Verse Picture

Mateu 27:9 ALB

Atëherë u përmbush ç’ishte thënë nga profeti Jeremia që thotë: “Dhe i morën të tridhjetë monedhat prej argjendi, çmimin e atij që e çmuan, siç kishin çmuar bijtë e Izraelit;

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Mateu 27:9 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Mateu 27:8 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Mateu 27:9 ALB - Atëherë u përmbush ç’ishte thënë nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Mateu 27:9 ALB - Atëherë u përmbush ç’ishte thënë nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Mateu 27:9 ALB - Atëherë u përmbush ç’ishte thënë nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Mateu 27:9 ALB - Atëherë u përmbush ç’ishte thënë nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Mateu 27:9 ALB - Atëherë u përmbush ç’ishte thënë nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Mateu 27:9 ALB - Atëherë u përmbush ç’ishte thënë nga - Bible Verse Picture
View New Tab

Mateu 27:9 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Mateu 27:9 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zakaria 11:12 ALB Bible Verse Image
Zakaria 11:12 (ALB) »
Atëherë u thashë atyre: "Po t’ju duket e drejtë, më jepni pagën time; në se jo, lëreni". Kështu ata e peshuan pagën time: tridhjetë sikla argjendi.

Levitiku 27:2 ALB Bible Verse Image
Levitiku 27:2 (ALB) »
"Folu bijve të Izraelit dhe u thuaj atyre: Kur një njeri lidh një kusht të rëndësishëm për t’i shenjtëruar Zotit një person dhe mendon t’i japë një barasvlerë,

Mateu 1:22 ALB Bible Verse Image
Mateu 1:22 (ALB) »
E gjithë kjo ndodhi që të përmbushej fjala e Zotit, e thënë me anë të profetit që thotë:

Eksodi 21:32 ALB Bible Verse Image
Eksodi 21:32 (ALB) »
Në qoftë se kau godet një skllav ose një skllave, i zoti i kaut do t’i paguajë të zotit të skllavit tridhjetë sikla argjendi dhe kau do të vritet me gurë.

Mateu 26:15 ALB Bible Verse Image
Mateu 26:15 (ALB) »
dhe u tha atyre: “Sa do të më jepni që unë t’jua dorëzoj?.” Dhe ata i numëruan tridhjetë sikla argjendi.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Matthew 27:9 (ASV) »
King James Version (KJV)
Matthew 27:9 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Matthew 27:9 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Matthew 27:9 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Matthew 27:9 (WEB) »
French Bible (LSG)
Matthieu 27:9 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Matthäus 27:9 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮੱਤੀ 27:9 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মথি 27:9 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
मत्तय 27:9 (MARIRV) »
Arabic Bible (AVD)
مَتَّى 27:9 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Mateus 27:9 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ma-thi-ơ 27:9 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Mateo 27:9 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Matteo 27:9 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 太 福 音 27:9 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 太 福 音 27:9 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Matteus 27:9 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Матфея 27:9 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Матвія 27:9 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Máté 27:9 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Матей 27:9 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Matteus 27:9 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »