Mateu 28:4 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Mateu 28:4 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Mateu 28:4 ALB - Dhe nga frika e tij, rojet u drodhën dhe mbetën - Bible Verse Picture

Mateu 28:4 ALB

Dhe nga frika e tij, rojet u drodhën dhe mbetën si të vdekur;

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Mateu 28:4 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Mateu 28:3 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Mateu 28:4 ALB - Dhe nga frika e tij, rojet u drodhën dhe mbetën - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Mateu 28:4 ALB - Dhe nga frika e tij, rojet u drodhën dhe mbetën - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Mateu 28:4 ALB - Dhe nga frika e tij, rojet u drodhën dhe mbetën - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Mateu 28:4 ALB - Dhe nga frika e tij, rojet u drodhën dhe mbetën - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Mateu 28:4 ALB - Dhe nga frika e tij, rojet u drodhën dhe mbetën - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Mateu 28:4 ALB - Dhe nga frika e tij, rojet u drodhën dhe mbetën - Bible Verse Picture
View New Tab

Mateu 28:4 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Mateu 28:4 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zbulesa 1:17 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 1:17 (ALB) »
Dhe kur e pashë, rashë para këmbëve të tij si i vdekur. Dhe ai vuri dorën e tij të djathtë mbi mua, duke më thënë: “Mos u tremb! Unë jam i pari dhe i fundit,

Jobi 4:14 ALB Bible Verse Image
Jobi 4:14 (ALB) »
më pushtoi një llahtari e madhe dhe një rrëqethje që bëri të dridhen gjithë kockat e mia.

Psalmet 48:6 ALB Bible Verse Image
Psalmet 48:6 (ALB) »
Atje i zunë drithmat dhe si të prerat e lindjes,

Danieli 10:7 ALB Bible Verse Image
Danieli 10:7 (ALB) »
Vetëm unë, Danieli, pashë vegimin, kurse njerëzit që ishin me mua nuk e panë vegimin, por një tmerr i madh ra mbi ta dhe ata ia mbathën që të fshihen.

Mateu 27:65 ALB Bible Verse Image
Mateu 27:65 (ALB) »
Por Pilati u tha atyre: “Rojen e keni; shkoni dhe e siguroni varrin, si t’ju duket më mirë.”

Mateu 28:11 ALB Bible Verse Image
Mateu 28:11 (ALB) »
Ndërsa ato po shkonin, ja që disa nga rojtarët arritën në qytet dhe u raportuan krerëve të priftërinjve të gjitha ato që kishin ndodhur.

Veprat e Apostujve 9:3 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 9:3 (ALB) »
Por ndodhi që, ndërsa po udhëtonte dhe po i afrohej Damaskut, befas rreth tij vetëtiu një dritë nga qielli.

Veprat e Apostujve 16:29 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 16:29 (ALB) »
Atëherë ai kërkoi një dritë, u turr brenda dhe duke u dridhur i tëri u ra ndër këmbë Palit dhe Silës;

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Matthew 28:4 (ASV) »
King James Version (KJV)
Matthew 28:4 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Matthew 28:4 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Matthew 28:4 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Matthew 28:4 (WEB) »
French Bible (LSG)
Matthieu 28:4 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Matthäus 28:4 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮੱਤੀ 28:4 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মথি 28:4 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
मत्तय 28:4 (MARIRV) »
Arabic Bible (AVD)
مَتَّى 28:4 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Mateus 28:4 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ma-thi-ơ 28:4 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Mateo 28:4 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Matteo 28:4 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 太 福 音 28:4 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 太 福 音 28:4 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Matteus 28:4 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Матфея 28:4 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Матвія 28:4 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Máté 28:4 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Матей 28:4 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Matteus 28:4 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »