Mateu 28:8 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Mateu 28:8 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Mateu 28:8 ALB - Ato, pra, u larguan me të shpejtë nga varri me - Bible Verse Picture

Mateu 28:8 ALB

Ato, pra, u larguan me të shpejtë nga varri me frikë dhe me gëzim të madh; dhe rendën ta çojnë lajmin te dishepujt e tij.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Mateu 28:8 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Mateu 28:7 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Mateu 28:8 ALB - Ato, pra, u larguan me të shpejtë nga varri me - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Mateu 28:8 ALB - Ato, pra, u larguan me të shpejtë nga varri me - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Mateu 28:8 ALB - Ato, pra, u larguan me të shpejtë nga varri me - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Mateu 28:8 ALB - Ato, pra, u larguan me të shpejtë nga varri me - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Mateu 28:8 ALB - Ato, pra, u larguan me të shpejtë nga varri me - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Mateu 28:8 ALB - Ato, pra, u larguan me të shpejtë nga varri me - Bible Verse Picture
View New Tab

Mateu 28:8 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Mateu 28:8 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Psalmet 2:11 ALB Bible Verse Image
Psalmet 2:11 (ALB) »
Shërbeni me frikë Zotin dhe gëzohuni me drithma.

Luka 24:36 ALB Bible Verse Image
Luka 24:36 (ALB) »
Dhe, ndërsa ata po bisedonin për këto gjëra, vetë Jezusi u shfaq në mes tyre dhe u tha atyre: "Paqja me ju!.”

Marku 16:8 ALB Bible Verse Image
Marku 16:8 (ALB) »
Dhe ato dolën shpejt dhe ikën nga va-rri, sepse i zuri tmerri dhe habia; dhe nuk i thanë asgjë kurrkujt, sepse kishin frikë.

Esdra 3:12 ALB Bible Verse Image
Esdra 3:12 (ALB) »
Shumë priftërinj, Levitët dhe krerë të shtëpive atërore, pleq, që kishin parë tempullin e parë, qanin me zë të lartë kur hidheshin themelet e këtij tempulli para syve të tyre. Shumë të tjerë përkundrazi bërtisnin fort nga gëzimi,

Gjoni 16:20 ALB Bible Verse Image
Gjoni 16:20 (ALB) »
Në të vërtetë, në të vërtetë po ju them: ju do të qani dhe do të mbani zi dhe bota do të gëzohet. Ju do të pikëlloheni, por pikëllimi juaj do të kthehet në gëzim.

Gjoni 16:22 ALB Bible Verse Image
Gjoni 16:22 (ALB) »
Kështu edhe ju tani jeni në dhembje, por unë do t’ju shoh përsëri dhe zemra juaj do të gëzohet, dhe askush nuk do t’ua heqë gëzimin tuaj.

Gjoni 20:20 ALB Bible Verse Image
Gjoni 20:20 (ALB) »
Dhe, si i tha këto, u tregoi atyre duart e veta dhe brinjën. Dishepujt pra, kur e panë Zotin, u gëzuan.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Matthew 28:8 (ASV) »
King James Version (KJV)
Matthew 28:8 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Matthew 28:8 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Matthew 28:8 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Matthew 28:8 (WEB) »
French Bible (LSG)
Matthieu 28:8 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Matthäus 28:8 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮੱਤੀ 28:8 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মথি 28:8 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
मत्तय 28:8 (MARIRV) »
Arabic Bible (AVD)
مَتَّى 28:8 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Mateus 28:8 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ma-thi-ơ 28:8 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Mateo 28:8 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Matteo 28:8 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 太 福 音 28:8 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 太 福 音 28:8 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Matteus 28:8 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Матфея 28:8 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Матвія 28:8 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Máté 28:8 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Матей 28:8 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Matteus 28:8 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »