Veprat e Apostujve 20:30 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Veprat e Apostujve 20:30 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 20:30 ALB - edhe vetë midis jush do të dalin njerëz që do - Bible Verse Picture

Veprat e Apostujve 20:30 ALB

edhe vetë midis jush do të dalin njerëz që do të flasin gjëra të çoroditura që të tërheqin pas vetes dishepujt.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Veprat e Apostujve 20:30 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Veprat e Apostujve 20:30 ALB - edhe vetë midis jush do të dalin njerëz që do - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Veprat e Apostujve 20:30 ALB - edhe vetë midis jush do të dalin njerëz që do - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Veprat e Apostujve 20:30 ALB - edhe vetë midis jush do të dalin njerëz që do - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Veprat e Apostujve 20:30 ALB - edhe vetë midis jush do të dalin njerëz që do - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Veprat e Apostujve 20:30 ALB - edhe vetë midis jush do të dalin njerëz që do - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Veprat e Apostujve 20:30 ALB - edhe vetë midis jush do të dalin njerëz që do - Bible Verse Picture
View New Tab

Veprat e Apostujve 20:30 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Veprat e Apostujve 20:30 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Gjonit 2:19 ALB Bible Verse Image
1 Gjonit 2:19 (ALB) »
Mes nesh dolën, por nuk ishin nga tanët, sepse, po të ishin nga tanët, do të kishin qëndruar me ne; por kjo ndodhi që të dalë se nuk janë të gjithë nga tanët.

2 Timoteut 4:3 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 4:3 (ALB) »
Sepse do të vijë koha kur njerëzit nuk do ta durojnë doktrinën e shëndoshë, por, sipas ëndjeve të veta, do të mbledhin grumbull mësues për të gudulisur veshët

1 Timoteut 1:19 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 1:19 (ALB) »
duke pasur besim dhe ndërgjegje të mirë, sepse disa, duke e hedhur poshtë, u bënë lundërthyerje në besim.

Juda 1:4 ALB Bible Verse Image
Juda 1:4 (ALB) »
Sepse depërtuan ndërmjet jush disa njerëz, që qenë shënuar që moti për këtë dënim, të pabesë që e kthejnë hirin e Perëndisë tonë në imoralitet dhe mohojnë të vetmin Zotëri Perëndi, dhe Zotin tonë Jezu Krisht.

Veprat e Apostujve 11:26 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 11:26 (ALB) »
Dhe plot një vit ata u bashkuan me atë kishë dhe mësuan një numër të madh njerëzish; dhe, për të parën herë në Antioki, dishepujt u quajtën të Krishterë.

1 Timoteut 5:13 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 5:13 (ALB) »
Madje ato mësojnë të jenë përtace duke shkuar shtëpi më shtëpi, edhe jo vetëm përtace, por edhe llafazane dhe kureshtare duke folur për gjëra të kota.

2 Timoteut 2:17 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 2:17 (ALB) »
dhe fjala e tyre do të brejë si një gangrenë; ndër këta janë Himeneu dhe Fileti,

2 Pjetrit 2:18 ALB Bible Verse Image
2 Pjetrit 2:18 (ALB) »
Sepse duke mbajtur ligjërata jashtë mase të fryra dhe të kota bëjnë për vete, me anë të pasioneve të mishit dhe të paturpësisë, ata që me të vërtetë kishin shpëtuar nga ata që jetojnë në gabim;

2 Pjetrit 2:1 ALB Bible Verse Image
2 Pjetrit 2:1 (ALB) »
Por ka pasur edhe profetë të rremë midis popullit, ashtu si do të ketë midis jush mësues të rremë, të cilët do të fusin fshehurazi herezi shkatërruese dhe, duke mohuar Zotërinë që i bleu ata, do të tërheqin mbi vete një shkatërrim të shpejtë.

2 Gjonit 1:7 ALB Bible Verse Image
2 Gjonit 1:7 (ALB) »
Sepse në botë kanë dalë shumë mashtrues, të cilët nuk rrëfejnë se Jezu Krishti ka ardhur në mish; ky është mashtruesi dhe antikrishti.

Fjalët e urta 23:33 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 23:33 (ALB) »
Sytë e tu kanë për të parë gjëra të çuditshme dhe zemra jote do të thotë gjëra të çoroditura.

1 Timoteut 6:5 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 6:5 (ALB) »
debatet e kota të njerëzve me mendje të prishur dhe të shterur nga e vërteta, sepse mendojnë se perëndishmëria është burim fitimi; largohu prej këtyre.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Acts 20:30 (ASV) »
King James Version (KJV)
Acts 20:30 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Acts 20:30 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Acts 20:30 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Acts 20:30 (WEB) »
French Bible (LSG)
Actes 20:30 (LSG) »
Portuguese Bible (BSL)
Atos 20:30 (BSL) »
Spanish Bible (RVA)
Hechos 20:30 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Atti 20:30 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
使 徒 行 传 20:30 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
使 徒 行 傳 20:30 (CUVT) »
Russian Bible (RUSV)
Деяния 20:30 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Дії 20:30 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Apostolok 20:30 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Деяния 20:30 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
使徒行伝 20:30 (JPN) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »