Mateu 19:3 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Mateu 19:3 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Mateu 19:3 ALB - Atëherë iu afruan disa farisenj për ta - Bible Verse Picture

Mateu 19:3 ALB

Atëherë iu afruan disa farisenj për ta provokuar dhe i thanë: “A është e lejueshme që burri ta ndajë gruan për një shkak çfarëdo?.”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Mateu 19:3 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Mateu 19:2 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Mateu 19:3 ALB - Atëherë iu afruan disa farisenj për ta - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Mateu 19:3 ALB - Atëherë iu afruan disa farisenj për ta - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Mateu 19:3 ALB - Atëherë iu afruan disa farisenj për ta - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Mateu 19:3 ALB - Atëherë iu afruan disa farisenj për ta - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Mateu 19:3 ALB - Atëherë iu afruan disa farisenj për ta - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Mateu 19:3 ALB - Atëherë iu afruan disa farisenj për ta - Bible Verse Picture
View New Tab

Mateu 19:3 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Mateu 19:3 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Marku 10:2 ALB Bible Verse Image
Marku 10:2 (ALB) »
Dhe farisenjtë, për ta vënë në provë, e pyetën: “A është e ligjshme që burri ta lë gruan?.”

Hebrenjve 3:9 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 3:9 (ALB) »
ku etërit tuaj më tunduan duke më vënë në sprovë, ndonëse i kishin parë veprat e mia dyzet vjet.

Gjoni 8:6 ALB Bible Verse Image
Gjoni 8:6 (ALB) »
Flisnin kështu për ta vënë në provë dhe për të pasur diçka për ta paditur. Por Jezusi, duke u shtënë se nuk dëgjoi, u përkul dhe shkruante me gisht në dhe.

Luka 11:53 ALB Bible Verse Image
Luka 11:53 (ALB) »
Po ndërsa ai u fliste atyre këto gjëra, skribët dhe farisenjtë filluan të zemërohen shumë kundër tij dhe ta sulmojnë atë me shumë pyetje,

Marku 12:15 ALB Bible Verse Image
Marku 12:15 (ALB) »
Por ai, duke njohur hipokrizinë e tyre, u tha atyre: “Përse më tundoni? Më sillni një denar që ta shoh!.”

Marku 12:13 ALB Bible Verse Image
Marku 12:13 (ALB) »
Pastaj i dërguan disa farisenj dhe herodianë për ta zënë në gabim në fjalë.

Mateu 22:35 ALB Bible Verse Image
Mateu 22:35 (ALB) »
Dhe një nga ata, mësues i ligjit, e pyeti për të vënë në provë, duke thënë:

Mateu 5:31 ALB Bible Verse Image
Mateu 5:31 (ALB) »
Qe thënë gjithashtu: "Kush e lë gruan e tij, le t’i japë letrën e ndarjes".

Mateu 16:1 ALB Bible Verse Image
Mateu 16:1 (ALB) »
Pastaj iu afruan farisenjtë dhe saducenjtë dhe, për ta tunduar, i kërkuan që t’u tregojë një shenjë nga qielli.

Mateu 22:16 ALB Bible Verse Image
Mateu 22:16 (ALB) »
Dhe i dërguan dishepujt e tyre bashkë me herodianët, për t’i thënë: “Mësues, ne e dimë se ti je i vërtetë dhe që mëson udhën e Perëndisë në të vërtetë, pa marrë parasysh njeri, sepse ti nuk shikon pamjen e jashtme të njerëzve.

Malakia 2:14 ALB Bible Verse Image
Malakia 2:14 (ALB) »
Megjithatë ju thoni: "Përse?" Sepse Zoti është dëshmitar midis teje dhe bashkëshortes së rinisë sate, ndaj së cilës je sjellë me pabesi, ndonëse ajo është shoqja jote dhe bashkëshorte e besëlidhjes sate.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Matthew 19:3 (ASV) »
King James Version (KJV)
Matthew 19:3 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Matthew 19:3 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Matthew 19:3 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Matthew 19:3 (WEB) »
French Bible (LSG)
Matthieu 19:3 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Matthäus 19:3 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮੱਤੀ 19:3 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মথি 19:3 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
मत्तय 19:3 (MARIRV) »
Arabic Bible (AVD)
مَتَّى 19:3 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Mateus 19:3 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ma-thi-ơ 19:3 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Mateo 19:3 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Matteo 19:3 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 太 福 音 19:3 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 太 福 音 19:3 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Matteus 19:3 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Матфея 19:3 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Матвія 19:3 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Máté 19:3 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Матей 19:3 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Matteus 19:3 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »