Mateu 20:13 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Mateu 20:13 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Mateu 20:13 ALB - Por ai duke u përgjigjur i tha njerit prej tyre: - Bible Verse Picture

Mateu 20:13 ALB

Por ai duke u përgjigjur i tha njerit prej tyre: "Mik, unë nuk po të ha hakun; a nuk re në ujdi me mua për një denar?

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Mateu 20:13 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Mateu 20:12 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Mateu 20:13 ALB - Por ai duke u përgjigjur i tha njerit prej tyre: - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Mateu 20:13 ALB - Por ai duke u përgjigjur i tha njerit prej tyre: - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Mateu 20:13 ALB - Por ai duke u përgjigjur i tha njerit prej tyre: - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Mateu 20:13 ALB - Por ai duke u përgjigjur i tha njerit prej tyre: - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Mateu 20:13 ALB - Por ai duke u përgjigjur i tha njerit prej tyre: - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Mateu 20:13 ALB - Por ai duke u përgjigjur i tha njerit prej tyre: - Bible Verse Picture
View New Tab

Mateu 20:13 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Mateu 20:13 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 26:50 ALB Bible Verse Image
Mateu 26:50 (ALB) »
Dhe Jezusi i tha: “Mik, çfarë ke ardhur të bësh?.” Atëherë ata iu afruan, vunë duart mbi Jezusin dhe e zunë.

Mateu 22:12 ALB Bible Verse Image
Mateu 22:12 (ALB) »
dhe i tha: "Mik, si hyre këtu pa pasur rrobë dasme?". Dhe ai mbylli gojën.

Romakëve 9:14 ALB Bible Verse Image
Romakëve 9:14 (ALB) »
Çfarë të themi, pra? Mos ka padrejtësi te Perëndia? Aspak!

Zanafilla 18:25 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 18:25 (ALB) »
Mos e bëj këtë gjë, të shkaktosh vdekjen e të drejtit bashkë me atë të të paudhit, kështu që i drejti të trajtohet si i paudhi. Larg teje një mendim i tillë! Gjykatësi i tërë tokës a nuk ka për të bërë drejtësi?".

Jobi 40:8 ALB Bible Verse Image
Jobi 40:8 (ALB) »
A dëshiron pikërisht të anulosh gjykimin tim, të më dënosh mua për të justifikuar vetveten?

Jobi 35:2 ALB Bible Verse Image
Jobi 35:2 (ALB) »
"A të duket një gjë e drejtë kur thua: "Jam më i drejtë se Perëndia"?

Jobi 34:17 ALB Bible Verse Image
Jobi 34:17 (ALB) »
A mund të qeverisë ai që urren drejtësinë? A guxon ti të dënosh të Drejtin, të Fuqishmin?

Jobi 34:8 ALB Bible Verse Image
Jobi 34:8 (ALB) »
që ecën bashkë me keqbërësit dhe shkon bashkë me njerëzit e këqij?

Romakëve 9:20 ALB Bible Verse Image
Romakëve 9:20 (ALB) »
Po kush je ti, o njeri, që i kundërpërgjigjesh Perëndisë? A mund t’i thotë ena mjeshtrit: “Përse më bërë kështu?.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Matthew 20:13 (ASV) »
King James Version (KJV)
Matthew 20:13 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Matthew 20:13 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Matthew 20:13 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Matthew 20:13 (WEB) »
French Bible (LSG)
Matthieu 20:13 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Matthäus 20:13 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮੱਤੀ 20:13 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মথি 20:13 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Mateus 20:13 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ma-thi-ơ 20:13 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Mateo 20:13 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Matteo 20:13 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 太 福 音 20:13 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 太 福 音 20:13 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Matteus 20:13 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Матфея 20:13 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Матвія 20:13 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Máté 20:13 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Матей 20:13 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Matteus 20:13 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »