Mateu 20:32 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Mateu 20:32 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Mateu 20:32 ALB - Atëherë Jezusi ndaloi, i thirri dhe tha: - Bible Verse Picture

Mateu 20:32 ALB

Atëherë Jezusi ndaloi, i thirri dhe tha: “Çfarë doni të bëj për ju?.”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Mateu 20:32 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Mateu 20:31 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Mateu 20:32 ALB - Atëherë Jezusi ndaloi, i thirri dhe tha: - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Mateu 20:32 ALB - Atëherë Jezusi ndaloi, i thirri dhe tha: - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Mateu 20:32 ALB - Atëherë Jezusi ndaloi, i thirri dhe tha: - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Mateu 20:32 ALB - Atëherë Jezusi ndaloi, i thirri dhe tha: - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Mateu 20:32 ALB - Atëherë Jezusi ndaloi, i thirri dhe tha: - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Mateu 20:32 ALB - Atëherë Jezusi ndaloi, i thirri dhe tha: - Bible Verse Picture
View New Tab

Mateu 20:32 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Mateu 20:32 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Ezekieli 36:37 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 36:37 (ALB) »
Kështu thotë Zoti, Zoti: "Do të jem sërisht i lutur nga shtëpia e Izraelit ta kryej këtë për ta: Unë do t’i shumoj njerëzit e tyre si një kope.

Filipianëve 4:6 ALB Bible Verse Image
Filipianëve 4:6 (ALB) »
Mos u shqetësoni për asgjë, por, në çdo gjë, ia parashtroni kërkesat tuaja Perëndisë me anë lutjesh dhe përgjërimesh, me falënderim.

Mateu 20:21 ALB Bible Verse Image
Mateu 20:21 (ALB) »
Dhe ai i tha: “Çfarë do?.” Ajo u përgjigj: “Urdhëro që këta dy bijtë e mi të ulen njeri në të djathtën dhe tjetri në të majtën në mbretërinë tënde.”

Veprat e Apostujve 10:29 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 10:29 (ALB) »
Prandaj, sapo më ftuat të vij, erdha pa kundërshtuar. Tani po ju pyes: për ç’arsye më keni dërguar ftesë?.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Matthew 20:32 (ASV) »
King James Version (KJV)
Matthew 20:32 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Matthew 20:32 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Matthew 20:32 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Matthew 20:32 (WEB) »
French Bible (LSG)
Matthieu 20:32 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Matthäus 20:32 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮੱਤੀ 20:32 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মথি 20:32 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Mateus 20:32 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ma-thi-ơ 20:32 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Mateo 20:32 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Matteo 20:32 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 太 福 音 20:32 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 太 福 音 20:32 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Matteus 20:32 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Матфея 20:32 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Матвія 20:32 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Máté 20:32 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Матей 20:32 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Matteus 20:32 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »