Veprat e Apostujve 2:25 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Veprat e Apostujve 2:25 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 2:25 ALB - Në fakt Davidi thotë për të:

Veprat e Apostujve 2:25 ALB

Në fakt Davidi thotë për të: "E pata vazhdimisht Zotin para meje, sepse ai është në të djathtën time, që unë të mos hiqem.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Veprat e Apostujve 2:25 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Veprat e Apostujve 2:25 ALB - Në fakt Davidi thotë për të:
View New Tab
Picture 03 - Veprat e Apostujve 2:25 ALB - Në fakt Davidi thotë për të:
View New Tab
Picture 04 - Veprat e Apostujve 2:25 ALB - Në fakt Davidi thotë për të:
View New Tab
Picture 05 - Veprat e Apostujve 2:25 ALB - Në fakt Davidi thotë për të:
View New Tab
Picture 06 - Veprat e Apostujve 2:25 ALB - Në fakt Davidi thotë për të:
View New Tab
Picture 07 - Veprat e Apostujve 2:25 ALB - Në fakt Davidi thotë për të:
View New Tab

Veprat e Apostujve 2:25 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Veprat e Apostujve 2:25 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Psalmet 16:8 ALB Bible Verse Image
Psalmet 16:8 (ALB) »
Unë e kam vënë vazhdimisht Zotin përpara syve të mi; duke qenë se ai rri në të djathtën time, unë nuk do të hiqem kurrë nga vendi.

Isaia 50:7 ALB Bible Verse Image
Isaia 50:7 (ALB) »
Por Zoti, Zoti, më ka ndihmuar, prandaj nuk qeshë hutuar; për këtë arsye e bëra fytyrën time si një strall dhe e di që nuk do të turpërohem.

Psalmet 62:6 ALB Bible Verse Image
Psalmet 62:6 (ALB) »
Vetëm ai është kështjella ime dhe shpëtimi im; ai është streha ime e lartë; unë nuk do të luaj kurrë.

Isaia 41:13 ALB Bible Verse Image
Isaia 41:13 (ALB) »
Sepse unë, Zoti, Perëndia yt, të zë nga dora e djathtë dhe të them: Mos u frikëso, unë të ndihmojj".

Psalmet 109:31 ALB Bible Verse Image
Psalmet 109:31 (ALB) »
sepse ai rri në të djathtë të të varfërit për ta shpëtuar nga ata që e dënojnë me vdekje.

Psalmet 62:2 ALB Bible Verse Image
Psalmet 62:2 (ALB) »
Vetëm ai është kështjella ime dhe shpëtimi im, ai është streha ime e lartë; unë nuk do të luaj kurrë.

Veprat e Apostujve 13:32 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 13:32 (ALB) »
Dhe ne po ju shpallim lajmin e mirë të premtimit që u qe bërë etërve,

Psalmet 30:6 ALB Bible Verse Image
Psalmet 30:6 (ALB) »
Kur kisha bollëk thoja: "Unë nuk do të prekem kurrë".

Psalmet 21:7 ALB Bible Verse Image
Psalmet 21:7 (ALB) »
Duke qenë se mbreti ka besim te Zoti dhe në mirësinë e Shumë të Lartit, ai nuk do të hiqet kurrë.

Psalmet 110:5 ALB Bible Verse Image
Psalmet 110:5 (ALB) »
Zoti është në të djathtën tënde. Ai ka për të zhdukur disa mbretër ditën e zemërimit të tij.

Psalmet 73:23 ALB Bible Verse Image
Psalmet 73:23 (ALB) »
Por megjithatë unë jam gjithnjë me ty; ti më ke kapur nga dora e djathtë.

Gjoni 16:32 ALB Bible Verse Image
Gjoni 16:32 (ALB) »
Ja, po vjen ora, madje tashmë ka ardhur, në të cilën ju do të shpërndaheni, secili për punë të vet, dhe do të më lini vetëm; por unë nuk jam vetëm, sepse Ati është me mua.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Acts 2:25 (ASV) »
King James Version (KJV)
Acts 2:25 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Acts 2:25 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Acts 2:25 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Acts 2:25 (WEB) »
French Bible (LSG)
Actes 2:25 (LSG) »
Portuguese Bible (BSL)
Atos 2:25 (BSL) »
Spanish Bible (RVA)
Hechos 2:25 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Atti 2:25 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
使 徒 行 传 2:25 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
使 徒 行 傳 2:25 (CUVT) »
Russian Bible (RUSV)
Деяния 2:25 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Дії 2:25 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Apostolok 2:25 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Деяния 2:25 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
使徒行伝 2:25 (JPN) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »