Mateu 12:39 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Mateu 12:39 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Mateu 12:39 ALB - Por ai duke iu përgjigjur u tha atyre: “Ky - Bible Verse Picture

Mateu 12:39 ALB

Por ai duke iu përgjigjur u tha atyre: “Ky brez i mbrapshtë dhe kurorëshkelës kërkon një shenjë, por asnjë shenjë nuk do t’i jepet, përveç shenjës së profetit Jona.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Mateu 12:39 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Mateu 12:38 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Mateu 12:39 ALB - Por ai duke iu përgjigjur u tha atyre: “Ky - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Mateu 12:39 ALB - Por ai duke iu përgjigjur u tha atyre: “Ky - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Mateu 12:39 ALB - Por ai duke iu përgjigjur u tha atyre: “Ky - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Mateu 12:39 ALB - Por ai duke iu përgjigjur u tha atyre: “Ky - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Mateu 12:39 ALB - Por ai duke iu përgjigjur u tha atyre: “Ky - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Mateu 12:39 ALB - Por ai duke iu përgjigjur u tha atyre: “Ky - Bible Verse Picture
View New Tab

Mateu 12:39 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Mateu 12:39 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 16:4 ALB Bible Verse Image
Mateu 16:4 (ALB) »
Një brez i mbrapshtë dhe kurorëshkelës kërkon një shenjë, por nuk do t’i jepet asnjë shenjë, përveç shenjës së profetit Jona.” Dhe i la ata dhe shkoi.

Luka 11:29 ALB Bible Verse Image
Luka 11:29 (ALB) »
Duke qenë se turmat po i shtyheshin përreth, ai filloi të thotë: “Ky brez është i lig; ai kërkon nje shenjë, por asnjë shenjë nuk do t’i jepet, përveç shenjës së profetit Jona.

Isaia 57:3 ALB Bible Verse Image
Isaia 57:3 (ALB) »
Por afrohuni këtu, ju bij të magjistares, pasardhës të shkelësit të kurorës dhe të prostitutes.

Marku 8:38 ALB Bible Verse Image
Marku 8:38 (ALB) »
Sepse kujtdo që do t’i vijë turp për mua dhe për fjalët e mia në mes të këtij brezi kurorëshkelës dhe mëkatar, për atë do t’i vijë turp edhe Birit të njeriut, kur të arrijë në lavdinë e Atit të vet, me engjëjt e shenjtë.”

Jakobit 4:4 ALB Bible Verse Image
Jakobit 4:4 (ALB) »
O shkelës dhe shkelëse të kurorës, a nuk e dini se miqësia me botën është armiqësi me Perëndinë? Ai, pra, që don të jetë mik i botës bëhet armik i Perëndisë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Matthew 12:39 (ASV) »
King James Version (KJV)
Matthew 12:39 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Matthew 12:39 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Matthew 12:39 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Matthew 12:39 (WEB) »
French Bible (LSG)
Matthieu 12:39 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Matthäus 12:39 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮੱਤੀ 12:39 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মথি 12:39 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Mateus 12:39 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ma-thi-ơ 12:39 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Mateo 12:39 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Matteo 12:39 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 太 福 音 12:39 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 太 福 音 12:39 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Matteus 12:39 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Матфея 12:39 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Матвія 12:39 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Máté 12:39 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Матей 12:39 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Matteus 12:39 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »