Mateu 26:42 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Mateu 26:42 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Mateu 26:42 ALB - U largua përsëri për herë të dytë dhe u lut - Bible Verse Picture

Mateu 26:42 ALB

U largua përsëri për herë të dytë dhe u lut duke thënë: “Ati im, në qoftë se nuk është e mundur që kjo kupë të largohet prej meje pa u pirë prej meje, u bëftë vullneti yt!.”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Mateu 26:42 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Mateu 26:41 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Mateu 26:42 ALB - U largua përsëri për herë të dytë dhe u lut - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Mateu 26:42 ALB - U largua përsëri për herë të dytë dhe u lut - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Mateu 26:42 ALB - U largua përsëri për herë të dytë dhe u lut - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Mateu 26:42 ALB - U largua përsëri për herë të dytë dhe u lut - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Mateu 26:42 ALB - U largua përsëri për herë të dytë dhe u lut - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Mateu 26:42 ALB - U largua përsëri për herë të dytë dhe u lut - Bible Verse Picture
View New Tab

Mateu 26:42 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Mateu 26:42 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 26:39 ALB Bible Verse Image
Mateu 26:39 (ALB) »
Dhe, si shkoi pak përpara, ra me fytyrë për tokë dhe lutej duke thënë: “Ati im, në qoftë se është e mundur, largoje prej meje këtë kupë; megjithatë, jo si dua unë, por si do ti.”

Hebrenjve 4:15 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 4:15 (ALB) »
Sepse ne nuk kemi kryeprift që nuk mund t’i vijë keq për dobësitë tona, po një që u tundua në të gjitha ashtu si ne, por pa mëkatuar.

Marku 14:39 ALB Bible Verse Image
Marku 14:39 (ALB) »
U largua përsëri dhe u lut duke thënë të njëjtat fjalë.

Psalmet 88:1 ALB Bible Verse Image
Psalmet 88:1 (ALB) »
O Zot, Perëndi i shpëtimit tim, unë bërtas ditë e natë para teje.

Psalmet 69:1 ALB Bible Verse Image
Psalmet 69:1 (ALB) »
Shpëtomë, o Perëndi, se ujërat më kanë arritur deri në grykë.

Psalmet 69:17 ALB Bible Verse Image
Psalmet 69:17 (ALB) »
Mos e fshih fytyrën tënde nga shërbëtori yt, sepse jam në ankth; nxito të më përgjigjesh.

Psalmet 22:1 ALB Bible Verse Image
Psalmet 22:1 (ALB) »
Perëndia im, Perëndia im, pse më ke braktisur? Pse më rri kaq larg dhe nuk vjen të më çlirosh, duke dëgjuar fjalët e ofshamës sime?

Hebrenjve 5:7 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 5:7 (ALB) »
I cili, në ditët e mishit të tij, me klithma të larta dhe me lot, i ofroi lutje dhe urata atij që mund ta shpëtonte nga vdekja, dhe u dëgjua për shkak të frikës së tij nga Perëndia.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Matthew 26:42 (ASV) »
King James Version (KJV)
Matthew 26:42 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Matthew 26:42 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Matthew 26:42 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Matthew 26:42 (WEB) »
French Bible (LSG)
Matthieu 26:42 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Matthäus 26:42 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮੱਤੀ 26:42 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মথি 26:42 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Mateus 26:42 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ma-thi-ơ 26:42 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Mateo 26:42 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Matteo 26:42 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 太 福 音 26:42 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 太 福 音 26:42 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Matteus 26:42 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Матфея 26:42 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Матвія 26:42 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Máté 26:42 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Матей 26:42 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Matteus 26:42 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »