Mateu 26:46 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Mateu 26:46 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Mateu 26:46 ALB - Çohuni, të shkojmë; ja, ai që po më - Bible Verse Picture

Mateu 26:46 ALB

Çohuni, të shkojmë; ja, ai që po më tradhëton është afër.”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Mateu 26:46 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Mateu 26:45 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Mateu 26:46 ALB - Çohuni, të shkojmë; ja, ai që po më - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Mateu 26:46 ALB - Çohuni, të shkojmë; ja, ai që po më - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Mateu 26:46 ALB - Çohuni, të shkojmë; ja, ai që po më - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Mateu 26:46 ALB - Çohuni, të shkojmë; ja, ai që po më - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Mateu 26:46 ALB - Çohuni, të shkojmë; ja, ai që po më - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Mateu 26:46 ALB - Çohuni, të shkojmë; ja, ai që po më - Bible Verse Picture
View New Tab

Mateu 26:46 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Mateu 26:46 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Samuelit 17:48 ALB Bible Verse Image
1 Samuelit 17:48 (ALB) »
Kur Filisteu lëvizi dhe shkoi përpara për t’u ndeshur me Davidin, edhe Davidi nxitoi menjëherë drejt mejdanit, ballë Filisteut;

Luka 12:50 ALB Bible Verse Image
Luka 12:50 (ALB) »
Tani unë kam një pagëzim me të cilën duhet të pagëzohem dhe jam në ankth deri sa të kryhet.

Luka 9:51 ALB Bible Verse Image
Luka 9:51 (ALB) »
Ndodhi që kur po plotësohej koha që Jezusi duhet të ngrihej në qiell, ai vendosi prerazi të shkojë në Jeruzalem,

Gjoni 14:31 ALB Bible Verse Image
Gjoni 14:31 (ALB) »
por kjo ndodh që bota ta njohë se unë e dua Atin dhe se bëj ashtu siç Ati më ka urdhëruar. Çohuni, ikim prej këndej!.”

Veprat e Apostujve 21:13 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 21:13 (ALB) »
Por Pali u përgjigj: “Ç’po bëni ju, duke qarë e duke ma copëtuar zemrën? Sepse unë jam gati jo vetëm për të qenë i lidhur, por edhe për të vdekur në Jeruzalem për emrin e Zotit Jezus.”

Luka 22:15 ALB Bible Verse Image
Luka 22:15 (ALB) »
Atëherë ai u tha atyre: “Kam pasur dëshirë të madhe ta ha këtë Pashkë bashkë me ju, para se të vuaj,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Matthew 26:46 (ASV) »
King James Version (KJV)
Matthew 26:46 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Matthew 26:46 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Matthew 26:46 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Matthew 26:46 (WEB) »
French Bible (LSG)
Matthieu 26:46 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Matthäus 26:46 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮੱਤੀ 26:46 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মথি 26:46 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Mateus 26:46 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ma-thi-ơ 26:46 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Mateo 26:46 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Matteo 26:46 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 太 福 音 26:46 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 太 福 音 26:46 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Matteus 26:46 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Матфея 26:46 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Матвія 26:46 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Máté 26:46 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Матей 26:46 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Matteus 26:46 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »