Mateu 26:48 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Mateu 26:48 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Mateu 26:48 ALB - Tani ai që e tradhtonte u kishte dhënë atyre - Bible Verse Picture

Mateu 26:48 ALB

Tani ai që e tradhtonte u kishte dhënë atyre një shenjë, duke thënë: “Atë që unë do të puth, ai është; kapeni.”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Mateu 26:48 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Mateu 26:47 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Mateu 26:48 ALB - Tani ai që e tradhtonte u kishte dhënë atyre - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Mateu 26:48 ALB - Tani ai që e tradhtonte u kishte dhënë atyre - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Mateu 26:48 ALB - Tani ai që e tradhtonte u kishte dhënë atyre - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Mateu 26:48 ALB - Tani ai që e tradhtonte u kishte dhënë atyre - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Mateu 26:48 ALB - Tani ai që e tradhtonte u kishte dhënë atyre - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Mateu 26:48 ALB - Tani ai që e tradhtonte u kishte dhënë atyre - Bible Verse Picture
View New Tab

Mateu 26:48 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Mateu 26:48 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

2 Samuelit 20:9 ALB Bible Verse Image
2 Samuelit 20:9 (ALB) »
Joabi i tha Amasas: "A je mirë, vëllai im?". Pastaj Joabi me dorën e djathtë e kapi Amasan nga mjekra për ta puthur.

2 Samuelit 3:27 ALB Bible Verse Image
2 Samuelit 3:27 (ALB) »
Kur Abneri u kthye në Hebron, Joabi e mori mënjanë në mes të portës, gjoja për t’i folur fshehtazi, dhe këtu e goditi në bark dhe e vrau për të marrë hakun e gjakut të Asahelit, vëllait të tij.

Psalmet 28:3 ALB Bible Verse Image
Psalmet 28:3 (ALB) »
Mos më tërhiq bashkë me të pabesët dhe ata që kryejnë paudhësi, të cilët flasin për paqe me të afërmit e tyre, por kanë shpirtligësi në zemër.

Psalmet 55:20 ALB Bible Verse Image
Psalmet 55:20 (ALB) »
Ai ka shtrirë duart kundër atyre që jetonin në paqe me të, ka shkelur besëlidhjen e tij.

Marku 14:44 ALB Bible Verse Image
Marku 14:44 (ALB) »
Dhe ai që po e tradhtonte u kishte dhënë atyre një shenjë: “Kë do të puth, ai është. Kapeni dhe çojeni me shoqërim të sigurt.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Matthew 26:48 (ASV) »
King James Version (KJV)
Matthew 26:48 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Matthew 26:48 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Matthew 26:48 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Matthew 26:48 (WEB) »
French Bible (LSG)
Matthieu 26:48 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Matthäus 26:48 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮੱਤੀ 26:48 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মথি 26:48 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Mateus 26:48 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ma-thi-ơ 26:48 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Mateo 26:48 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Matteo 26:48 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 太 福 音 26:48 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 太 福 音 26:48 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Matteus 26:48 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Матфея 26:48 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Матвія 26:48 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Máté 26:48 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Матей 26:48 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Matteus 26:48 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »