Luka 2:13 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 2:13 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 2:13 ALB - Dhe menjëherë engjëllit iu bashkua një - Bible Verse Picture

Luka 2:13 ALB

Dhe menjëherë engjëllit iu bashkua një shumicë e ushtrisë qiellore, që lëvdonte Perëndinë, duke thënë:

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 2:13 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 2:12 (ALB)
Next Verse
Luka 2:14 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 2:13 ALB - Dhe menjëherë engjëllit iu bashkua një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 2:13 ALB - Dhe menjëherë engjëllit iu bashkua një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 2:13 ALB - Dhe menjëherë engjëllit iu bashkua një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 2:13 ALB - Dhe menjëherë engjëllit iu bashkua një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 2:13 ALB - Dhe menjëherë engjëllit iu bashkua një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 2:13 ALB - Dhe menjëherë engjëllit iu bashkua një - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 2:13 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 2:13 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Mbretërve 22:19 ALB Bible Verse Image
1 Mbretërve 22:19 (ALB) »
Atëherë Mikajahu tha: "Prandaj dëgjo fjalën e Zoti. Unë e kam parë Zotin të ulur mbi fronin e tij, ndërsa tërë ushtria e qiellit i rrinte përqark në të djathtë dhe në të majtë.

Zbulesa 5:11 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 5:11 (ALB) »
Pastaj pashë, dhe dëgjova zërin e shumë engjëjve përqark fronit, qenieve të gjalla dhe pleqve; dhe numri i tyre ishte dhjetë mijëra dhjetë mijërash dhe mijëra mijërash,

Hebrenjve 1:14 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 1:14 (ALB) »
A nuk janë ata të gjithë frymëra shërbenjës, që dërgohen për të shërbyer për të mirën e atyre që kanë për të trashëguar shpëtimin?

Danieli 7:10 ALB Bible Verse Image
Danieli 7:10 (ALB) »
Një lumë zjarri rridhte, duke dalë nga prania e tij; mijëra e mijëra njerëz i shërbenin dhe mori dhe mori qëndronin përpara tij. Gjykimi u bë dhe librat u hapën.

Psalmet 148:2 ALB Bible Verse Image
Psalmet 148:2 (ALB) »
Lëvdojeni, ju të gjithë engjëjt e tij, lëvdojeni ju mbarë ushtritë e tij.

Psalmet 103:20 ALB Bible Verse Image
Psalmet 103:20 (ALB) »
Bekoni Zotin ju, engjëj të tij të pushtetshëm dhe të fortë, që bëni atë që thotë ai, duke iu bindur zërit të fjalës së tij.

Jobi 38:7 ALB Bible Verse Image
Jobi 38:7 (ALB) »
kur yjet e mëngjesit këndonin të gjithë së bashku dhe tërë bijtë e Perëndisë lëshonin britma gëzimi?

Luka 15:10 ALB Bible Verse Image
Luka 15:10 (ALB) »
Po kështu po ju them: do të ketë gëzim në mes të engjëjve të Perëndisë për një mëkatar të vetëm që pendohet.”

Psalmet 68:17 ALB Bible Verse Image
Psalmet 68:17 (ALB) »
Qerret e Perëndisë janë një mori, mijëra e mijëra, Zoti është midis tyre ashtu si në Sinai, në shenjtërinë e tij.

Zanafilla 32:1 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 32:1 (ALB) »
Ndërsa Jakobi vazhdonte rrugën e tij, i dolën përpara engjëj të Perëndisë.

Efesianëve 3:10 ALB Bible Verse Image
Efesianëve 3:10 (ALB) »
që nëpërmjet kishës, në kohën e tashme u manifestohej principatave dhe pushtetëve, në vendet qiellore, dituria e shumëllojshme e Perëndisë,

Isaia 6:2 ALB Bible Verse Image
Isaia 6:2 (ALB) »
Mbi të ishin serafinët; secili prej tyre kishte gjashtë krahë: me dy mbulonte fytyrën, me dy të tjerë këmbët dhe me dy fluturonte.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 2:13 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 2:13 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 2:13 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 2:13 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 2:13 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 2:13 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 2:13 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
लूका 2:13 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 2:13 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 2:13 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 2:13 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 2:13 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 2:13 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಲೂಕನು 2:13 (KANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 2:13 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 2:13 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 2:13 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 2:13 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 2:13 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 2:13 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 2:13 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 2:13 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 2:13 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 2:13 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 2:13 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 2:13 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 2:13 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »